Почетна / Фудбал / Партизан

Ко ће наследити Марка Николића: Илиев за Столицу, сусрет са Јокановићем, Ђукић тражи пола милиона евра

Ко ће на Партизановој клупи да наследи Марка Николића? Ако се по јутру дан познаје, Илија Столица, али...
ФОТО: В. Марковић
НАПОМЕНА: Најљубазније молимо колеге са осталих портала да не преписују наше текстове, што са нашег веб сајта, што из штампаног издања, с обзиром да на тај начин директно угрожавају продају нашег листа! На дну текста можете да прочитате ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА и АУТОРСКА ПРАВА!

 

Спортски директор Ивица Илиев, с „мандатом” Управног одбора да обави детаљне разговоре с кандидатима и предложи најбоље решење, синоћ се састао са актуелним тренером Вождовца. На тајној локацији, ван домашаја фоторепортерских објектива...

Илија Столица је експресно прекинуо одмор у Словенији и аутомобилом похитао ка Србији. У Београд је стигао у вечерњим сатима и одмах се запутио на разговор са Ивицом Илиевом.

Чини се, највећим заговорником да баш стручњак који је са Змајевима победио Црвену звезду и олакшао Партизану пут ка титули преузме командну палицу и у Хумској.

Због чега је некадашњи центарфор Парног ваљка тренутно број 1? Одлично познаје стање у клубу (био асистент Зорану Милинковићу 2015) и Супер лиги, предложио га је Марко Николић и евидентно поседује тренерску филозофију – нападачку, на гол више, деценијски уткану у игру Партизана.

Зашто харизматични полиглота, говорник чак шест светских језика, онда још није промовисан? На Топчидерском брду желе да се увере да ли је и психолошки кадар да издржи терет шефовања у великом клубу, те, постоје заговорници идеје да је црно–белима потребан и искуснији стручњак.

Дакле, вага се пажљиво, без журбе, како се чује – можда чак и до понедељка, док се председник Милорад Вучелић врати у главни град из родне Црвенке...

У међувремену, Илија Столица није једини тренер на скенеру шампиона! Јуче је могло да се чује и да је контактиран и Славиша Јокановић, тренутно под уговором с Фуламом, чак и да је планиран сусрет за викенд у Новом Саду са аутором дуплих круна 2008. и 2009. Из Енглеске повратак у Србију – колико је то и реално?

Обављен је чак и телефонски разговор с Мирославом Ђукићем! Некадашњи селектор Србије, сада без ангажмана, није децидирано рекао „не”, али се од презентованих услова црно–белом руководству завртело у глави.

Наиме, Ђукић је само за плате стручног штаба, наводно, тражио пола милиона евра?! Чекајући устоличење новог шефа Партизанове струке...

АУТОРСКА ПРАВА
”Политика новине и магазини” д.о.о. (ПНМ) власник је ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) који су објављени у штампаном или у електронском издању (www.zurnal.rs) дневног листа ”Спортски журнал”
Преношење текстова или делова текстова, дозвољено је само у обиму од максимално 600 словних знакова и то ИСКЉУЧИВО СА ПОЧЕТКА ТЕКСТА -  осим у случају кад је са уредништвом дневног листа «Спортски журнал» постигнут договор о другачијим условима.
Приликом оваквог преношења обавезно је навођење извора (извор: ”Спортски журнал) испод наслова, и стављање линка са усмерењем на оригинални текст на крају, назнаком ”цео текст прочитајте на”: (линк).
У случају преношења текста или информација из текста, као и фотографије супротно наведеним правилима, ПНМ задржава право да против прекршиоца покрене поступак ради заштите ауторских и других сродних права и надокнаде штете.
Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

I.G.
Видећемо да ли ова управа жели од Партизана да направи Железник или модеран европски клуб. Избор тренера ће бити одличан показатељ!
Karlo Veliki
FK Partizan mora da se Ugovorom ogradi od samovoljnog raskida ugovora kako se ne bi dogodio novi "slucaj Nikolic", odnosno da ugovori obestecenje. Sguran sam da Djukic nece traziti 500 000 evra kako pise SZ obzirom da dolazi u klub koji ima uspon u razvoju igre i igraca i gde sa dve-tri pojacanja moze ostvariti iskorak u Evropi. Ako uspe u Partizanu Djukicu ce nagrada stici kao poziv od nekog veceg i bogatijeg kluba. Pritiskom na VVV garnituru navijaci moraju spreciti njeno "privatno" ponasanje rasipanjem .
Karlo Veliki
Marko Nikolic je morao da plati obestecenje za odlazak u vreme trajanja ugovora i taj novac je trebalo da se uplati KK Partizanu. Takodje, od prodaje Milenkovica, do 10 %, treba da ode KKP. Bez kosarkaskih navijaca FK Partizan bi tesko osvojio duplu krunu a ne treba zaboraviti da je poslednjih vise od 20 godina glavni proizvodjac odanih grobara upravo kosarkaski klub.
luciano
Напишите свој коментар..djukic je idealno resenje za ovaj partizan Ali I za srbsku scenu.ta plata nije tolika Ali I Leonardo IMA nesto priblizno.tako da ne treba polemisati oko toga. cilj je UCI u evro grupu zaraditi of grupe I prodati par igraca vratiyi dug . sigurno CE I dock par igraca voleo big kad bi to bilo nasi provereni a ako ne onda I neko stranac Ali imamo cetvoricu .u svakom slucaju sa djukicem nastavljamo kontinuitet.
humska1
Djukic ili Ivic .Za Stolicu je jos rano .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.