Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН: Препуштамо Звездана Терзића спортској и свакој другој правди. Уједно и забораву!

После данашњег излагања Звездана Терзића на конференцији за медије, фудбалски клуб Партизан се огласио саопштењем, које вам преносимо у целости.
ФОТО: ФК Партизан

– Фудбалски клуб Партизан је у невољној прилици да се изнова обрати јавности поводом навода Звездана Терзића, који, у сваком обраћању, помиње наш клуб.

Фудбалски клуб Партизан нема газду. Он има своје легално и легитимно изабрано руководство, има статутарне органе и у Партизану се увек зна подела надлежности и одговорности.

Јавности се, међутим, у нашем ривалском клубу увек обраћа једна особа: он је и председник, директор, тренер, економ, мисли да је и газда, а, у ствари, није ништа јер је у најдужој оставци у историји свог клуба. А сви знају, посебно бивши руководиоци Партизана, Зечевић, Караџић и Ђурић какав је Звездан звездаш.

Он је доследни настављач светле традиције свог клуба који у свим лошим резултатима тима налази универзалног кривца – Фудбалски савез Србије.

Још се није осушило мастило на похабаној хартији непобројаних саопштења његових претходника уперених против тадашњег руководства ФСС а већ се истим оптужбама карактерише садашње руководство Савеза.

Њему не ваљају ни претходни ни актуелни председник, њему не ваља ни Партизан, само је он, у својој охолој таштини, исправан. Звездан Терзић са Партизаном има проблем искључиво на фудбалском терену. Нигде другде.

Зато у његовим речима свега има, само фудбала и одговора на бројна питања својих навијача, нема.

Закључујући било какву даљу полемику, ФК Партизан препушта Звездана Терзића спортској и свакој другој правди. Уједно и забораву.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoki
Njega treba prepustiti sudskim organim da odgovara za sve ono sta je uradio Srpskom fudbalu a naročito Zvezdi i OfK-u
posmatrac
teryic je dzems bond partizana
Zuk
Ko igrac je bio ispod proseka, kao srucnjak,nula a kao covek jad i beda.Ma koliko nevoleo Zvezdu ona nije zasluzila da tako nesto ima.
Teoretičar
Zvezda i Zvezdan jesu takvi kakvi su, ali sve ovo je besmislica, jer ovi timovi ne mogu pobijediti nikoga u Evropi. Imam utisak da oba ,,rukovodstva" rade samo na tomekakoda napune sopstvene džepove.
kosarkas
pa zna se ko je majstor namestenih prvenstava ko je osvoio 6 u nizu sto je van svake logike ,ali svejedno idu sada godinu za godinu i tako u krug jadan ovaj nas fudbal
Labud
Kako van svake logike, kada su za Zvezdu igrali Guma, , Andjelkovic, Mikic i ostali panjevi? A za Partizan se zna ko je igrao. Da ne pricamo o agrikoli Lukicu koji je vodio taj klub. Sta ste vi ocekivali s takvim? Zvezda je bila kanta tada, bas kao sto je i ove sezone.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.