Почетна / Фудбал / Партизан

Илијев о оптужбама после меча са Вождовцем: Небулозе! (ВИДЕО)

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, се на позив Журнала љубазно осврнуо на гласине да су двојица играча Вождовца у четвртфиналу Купа Србије намерно раширила ноге и директно помогла голу Уроша Ђурђевића из индиректног ударца, досуђеног у 78. минуту за црно-беле
ФОТО: В. Марковић

Небулозе! Пласиран снимак не осликава право дешавање. Ђурђевићева лопта уопште није ишла у том правцу, већ је претходно погодила једног играча домаћина и скренула у другом смеру – рекао је Ивица Илиев, спортски директор Партизана.

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Nebitno je da li su igraci Vozdovca namerno rasirili noge ili ne. Ono sto je bitno je da igrac Partizana stoji u ofsajdu, ne gleda loptu uopste i sve vreme zaklanja vidik golmanu. Kako se on pomeri, tako i ovaj. To je vise nego ocigledno ometanje golmana. Sudija je bio tu blizu, ali mu na pamet nije palo da opomene igraca. Trebalo je jednostavno svirati ofsajd cim je izveden indirekt, koji je takodje vise nego smesno dosudjen.
dr
Pokusavaju da maskiraju bruku u rupi i izjavu o Elvisu .
srele
Ovim povodom predlažem da se vratimo na istorijsko finale Kupa evropskih nacija 1968. kada je tadašnja Jugoslavija igrala protiv Italije i kada je Domengini izveo slobodan udarac, čini mi se u 81.minutu, a lopta prošla kroz noge Vahidinu Musemiću.Vjerovatno postoji osnovana sumnja da je i Musemić, proslavljeni centarfor tada propustio loptu namjerno kako bi Italijani izjednačili. Sve se stavlja pod lupu kada je Partizan u pitanju. Svaka utakmica Crvene Zvezde je za analizu, jer je sve naštimano.Al, teku med i mlijeko. Jer zaboga tim za koji navija Predsjednik države mora biti šampion i pobjednik nacionalnog kupa!
ljubo
za raku djurovica: ostojic ima pravo da stoji u zivom zidu, on nije bio u ofsajdu a ako je u zivom zidu i stoji ispred golmana to je dozvoljeno,dalje niste nista rekli da su dva igraca stajali metar ispred zivog zida i da su i drugi igraci vozdovca sa strane stajali na manje od 9,15m i da sudija nije obezbedio uslove da se indirektan darac izvede , dalje ni rec
ljubo
vidim to dok je stajao pored zivog zida ispred golmana hoces da kazes da nema pravo,nije tacno nema pravo to da radi ako je u ofsajdu a nije jer je u liniji sa zivim zidom,igrac ima pravo da stoji gde hoce ako je u dozvoljenoj poziciji,po tebi on treba da se skloni ispred golmana,da si ti u pravu golman bi reagovao i izasao van terena a bez golmana nemoze da se nastavi igra pa da trazi od sudije da spreci ostojica da stoji isprednjega, on to nije uradio a nije jer ostojic nista nije uradio mimo pravila, mimo pravila je to sto 2 igraca vozdovca stoje ispred zivog zida bar metar i sudija nista ,trece lopta upucena u desnu golmanovu stranu pogadja tog jednog igraca koji je bio blize od 9,15m odbija se od njega i prolazi kroz noge suigracu u levi golmanov ugao tu padda u vodu i prica da su igraci vozdovca pustili da partizan izjednaci.
Calimero
A da li ti Ljubo možda vidiš šta Ostojić svo vreme radi golmanu,ili misliš da je to u redu ???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.