Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура потврдио: Миленковић иде у Фиорентину, Партизану 5,1 милиона евра, без процената од наредне продаје

Трансфер вредан 5,1 милион евра, без процената – открива функционер Парног ваљка
ФОТО: Н. Неговановић

Најављено – званично обелодањено: Никола Миленковић, штопер Партизана, од следеће сезоне играће у Италији!

Трансфер је договорен, Никола Миленковић је од 1. јула фудбалер Фиорентине – открива Милош Вазура, генерални директор српског вицепрвака.

Дакле, преговори започети пре три седмице, вођени на највишем нивоу на Апенинима, коначно су добили епилог. На задовољство све три стране.

Вредност трансфера је 5,1 милион евра. Сав новац иде у Партизанову касу, за разлику од неких претходних. Један од највећих у последњих десет година!

Функционер Парног ваљка подсећа:

Митровићев прелазак у Андерлехт је био „тежак” пет милиона евра. Од Стефана Савића пола новца је припало БСК-у из Борче.

Миленковић је био на мети многих, али...

Фиорентина није била једина. Тачно, опасно је био заинтересован и Хамбургер. И не само Немци...

Са Чизме је данима стизао и абер: Партизану ће за вундеркиндову селидбу у Фиорентину да припадну и проценти од његове наредне продаје. Била је само дилема: 15 или 20. Кад...

Нема процената! То је била дезинформација – изричит је Милош Вазура.

Партизанов челник је осетио потребу да нагласи:

Похвалио бих Миленковића. Клуб му је био менаџер. Нико га није форсирао. Светли пример!

Вазура није могао да се заустави, чини се – с правом:

Партизан је све време водио рачуна о Николи. Крајем прошле године повећали смо му и плату. Добијао је разноразне понуде, али издржао је мушки. Свака му част.

И...

Породица Миленковић је за пример. Не као неке, да не подсећам... Није чудо што је Блеки много добар и изузетно васпитан дечко. А какав је тек играч... Знам да ће да успе, направиће велику каријеру!

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
sto kazu nadrealisti " joj babo vid mu glave" haha
misa tumbas
odavno sam rekao..prodas igraca za 5 milona a istog si doveo za 100.000 koje nije nikad ni dobio a na kraju klub u minusu od 20 miliona . Kako ?? svi znamo al ne mozemo nista na zalost.
misa tumbas
FK Partizan ce da vidi onih 100.000 a gde ce nestati 5 miliona ....to je vec pitanje iz nagradne igre.
Zuk
Jovetic,Savic,Nastasic,Rukavina,Mitrovic,Fejsa,Sulejmani,Lazar Markovic,Ivan Obradovic,Jojic,Andrija Zivkovic,Raca Petrovic ,Tosic,Stojkovic,Zuka,Kleo,Kamara,ivanov,Milenkovic,Leonardo, Everton,, Leonardo da su svi danas u Partizanu, igrali bi svake godine bar polufinale.Ali lopuze kako ih je nazvao Ivan Golac a i vecina Partizanovaca misli isto, srozali su nas na dno.
celtis
volim sto ste tako mudri. voleo bih da to pokazete i drugog aprila.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.