Почетна / Фудбал / Партизан

Косовић спреман да замени Евертона: Маказице? Увек

Небојша Косовић спреман да сутра против Борца у Хумској одмени Евертона Луиза
ФОТО: ФК Партизан

Парни ваљак без два значајна „шрафа” сутра дочекује Борац, али оптимизам навијачима српског вицепрвака уливају речи спортског директора Ивице Илиева: „Можда Небојша Косовић пружи и више од Евертона”.

Шта на то вели популарни Кића?

- Евертон није само љубимац Гробара, већ свих нас у клубу. Бразилац поседује озбиљан квалитет. Уживам док тренирам с њим, учим... – истиче Косовић, у освит дуела са Чачанима.

Спремни сте да сутра истрчите на терен од старта?

- Спремам се као да ћу да играм, али зна се ко одлучује - Марко Николић.

У Словенији и на Кипру показали сте да шеф струке може на вас да се ослони?

- Било је лепо... Припремио сам се физички, упијао ствари које Николић од нас очекује. Додуше, контролне утакмице су једно, првенствене друго.

Додатно вас је охрабрио гол Инђији, у пријатељском мечу?

- Наравно да ми значи. Био сам сконцентрисан, одиграо добро.

Зналачки вам је асистирао Леандре Тавамба: изгледа да ће и он на терен уместо пожутелог Уроша Ђурђевића?

- Тавамба нам одговора за игру у пољу. Физички доминантан, зна да проигра, одложи лопту. Честитам му на додавању за гол.

Спремни сте за чачански „аутобус”?

- Требало би...

Борац је осокољен тријумфом против ОФК Бачке, на премијери?

- Вероватно су добили на самопоуздању. Предводи их опасни Михајловић.

Искуствено, најтеже су утакмице пре и после вечитог дербија?

- Слажем се, али сходно тренеровим сугестијама све мисли смо усмерили на Борац. Има до дербија...

Већ сте играли у тандему с Марком Јевтовићем?

- Да, добро се познајемо. Јевтовић је тактички интелигентан играч, волим кад је близу мене.

Покушаћете да као против Вождовца прошле године поново маказицама ставите потпис на ТВ шпице?

- Наравно. Увек!

Прогноза?

- Знам само да ћемо да изађемо на терен искључиво с једном мишљу – победа – јасан је Небојша Косовић, везиста племенитог кова, склон креацији и лепим потезима. 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ubedjen sam
da ce da kazne evertona dan pred derbi,i da ce ovaj mali da resi derbi! ne moraju makazice,uteraj je i guzicom ako treba!
DEXI
Gledam ove mlade i talentovane igrače Monaka i pitam se kako to da se ni u Zvezdi ni u Partizanu ne namesti jedna generacija koja bi bila prepoznata u svetu fudbala. Kako to da ne možemo da vežemo 4 do 5 talentovanih momaka iz naše škole + golman + 2 iskusna starija igrača i + 2 do 3 stranca i svi oni zajedno da igraju ofanzivno prepoznatljiv fudbal, kao npr. Monako?! Imamo naše omladinske škole (pa i malo više od NAŠIH omladinskih škola), imamo iskusne ljude, želja smo svakog mladog talentovanog kadeta ili pionira a da ne igra u našem omladinskom pogonu, i za kraj, imamo skoro sve fudbalere na raspolaganju što se tiče Srbije, R.Srpske i Crne Gore i pored svega navedenog nama nikako da se namesti jedna ekipa koja bi bila upamćena i na evropskom a pogotovo na našem nivou. Gledajući celokupnu situaciju naša 2 večita rivala bi MORALA da na svakih min. 5 god. da izbacuju po jednu ovakvu prepoznatljivu ekipu a da ne spominjem da ni u snu ne bi smeli i trebali da budemo u budžetskom minusu?!
Karlo Veliki
Sledeci koga ce VVV kompanija pustiti niz vodu, poput Damnjanovica, je Birmancevic. Objektivno veci je potencijal od Jankovica i tri godine mladji. Jedina mana Birmancevica je sto je Sumadinac iz Macve.
vagrant
Taj vezista "plemenitog kova i kreacije" bi trebao da trci po terenu bar 50% koliko to radi Everton.Ako se vuce po terenu a mi moramo cekati da li ce eventulno biti asistent ili jos teze strelac, onda je bolje da to mesto ustupi nekom drugom!
Zoran
Bravo,pogodio si u centar. Decko nema zrna energije u sebi, seta se po terenu ili stoji u mestu,dzabe mu taj pas i kreacija kada igra fudbal peske, izgleda se previse uziveo kad su ga poredili sa kapitenom, pa je poceo da ga kopira
Ranko
Iako mi je zao sto ne igramo u najjacem sastavu protiv Borca, evo sada prilike Kosovicu da se konacno pokaze. Ume sa loptom. Treba mu samo malo vise agresivnosti i da radi u defanzivi. Na tom mestu imamo i Radina koji je pravi pit bul na terenu. Sto se Tavambe tice, ista stvar. Doveden je da daje golove. Ne bih imao nista protiv ni da bude asistent. Trebalo bi Djoleta Jovanocvica staviti na klupu, pa da evetualno udje u igru u zavisnosti kako se stvari budu razbvijale. Partizanu je svaka utakmica do kraja najbitnija. Borac moramo i mozemo da pobedimo, pa da u dobrom raspolozenju cekamo derbi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.