Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: У Партизану мора да се игра до границе бола, против Рада да избегнемо Дринчићеве слободњаке (ВИДЕО)

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да црно-бели веома мотивисано дочекују старт пролећног дела Супер лиге и борбу са водећом Црвеном звездом како би вратили шампионску титулу у Хумску
ФОТО: В. Марковић

Пред нама је нови почетак, као да је нова сезона јер пауза код нас предуго траје и све се промени. Као и сваки почетак биће јако тешко, ценим Рад, али Партизан сваку утакмицу тражи добру игру и нико не сме више да жели победу више од нас – рекао је Николић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Николића није забринуо податак да је на претходне две утакмице на пролећној премијери, на клупи Партизана, забележио два ремија.

Немам никакав посебан мотив због тога, ситуација је потпуно другачија. У спорту нема прошлости, више се ни не сећам наших 17 утакмица. Исто тако нико се неће сећати те серије у ситуацији ако победимо на Бањици.

Он је као посебну опасност по свој тим нагласио слободне ударце везисте Рада Николе Дринчића, некадашњег првотимца Партизана.

Један од квалитета који има Рад су прекиди, сви добро знамо како их изводи Дринчић, можда ја најбоље. Био је велико оружје Партизана док је био код нас, сада је у Раду... Покушаћемо да избегнемо такве ситуације.

Николић је посебан акценат ставио на мотивисаност својих изабраника.

Моји играчи морају да играју преко граница бола, да имају много већи мотив од противника. Уз дисциплину надам се да ће наш квалитет доћи до изражаја – навео је тренер црно-белих.

Николић је потврдио да су у клубу били Валери Божинов и Мирослав Богосавац, који би ускоро требало да промене средину.

Имали су данас у састанак у клубу, све би требало да буде јасније у току дана. Јавност ће бити обавештена – закључио је Николић.

Утакмица 22. кола између Рада и Партизана игра се у недељу од 14 сати на Бањици.

 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ranko
Drago mi je sto Nikolic zahteva bas takav fudbal. Ratnicki do srzi. Cak i da osvojimo titulu, ona nece imati neki znacaj jer smo najverovatnije najureni iz Evrope. Najvise bih voleo da je osvojimo zbog Marka, koji je u 2 mandata bio nezasluzeno uskracen za istu. Bitno je da eventualnim pobedama u derbijima ciganima pokvarimo veselje i dokazemo da smo bolji. Valjda smo?
Navijac
Neka pobedi bolji
Ranko
Daj BOZE, Zole da tako bude!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.