Почетна / Фудбал / Партизан

Валери Божинов оперисао непца

С Партизаном јуче поподне у Порторож није допутовао Валери Божинов.
ФОТО: ФК Партизан

- Божинов је оперисао непца, остао је у Београду да би извадио конце – истиче Марко Николић.

Бугарин би требало данас да се појави у Словенији...

Црно-белима се накнадно у Порторожу прикључио и Леандре Тавамба.

Камерунац је јуче у преподневним сатима отклонио проблем са пасошем и у Словенију допутовао са спортским директором Ивицом Илиевом.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
A to jerazlog zašto je smršao...
FKPVodja
Nemam naviku komentarisati vijesti. Ali ne mogu shvatiti da nije ni na ove pripreme pozvan Jovan Cadjenovic. Gledao sam dvije prijateljske utakmice na kojima je igrao i mogu reci da je ostavio izuzetno pozitivan utisak na mene i ljude oko mene na tribinama. Mislim da ima potencijal Marka Grujica. Mozda nije na bas tom nivou u ofanzivi kao Marko, ali u defanzivi i ostalim kvalitetima koje treba da ima zadnji vezni mozda cak i bolji.. Ne znam da li je jos neko gledao tog decka.. zanimalo bi me jos neko misljenje o njemu..
Realan
Cadja?..majstor..doktor..
Ranko
Drago mi je sto je Bozinov smrsao 6 kila, jer po svemu sudeci njemu se ne ide iz Partizana. Covek je pun para, tako da nije u fazonu da jurca u Kinu ili neki slican fazon. Od njega ocekujem da grize na pripremama i da konacno pokaze zasto je doveden u Partizan kao veliko pojacanje. Igrao je u velikim klubovima, tako da njegov kvalitet nije upitan. Bitno je da mnogo vise trci i da se trudi. Fudbal zna. To nije sporno. Da smo ga prodali, zasta sam ja bio, uzeli bi neku kintu koja nam je potrebna i rastretili bi se njegove plate. Pogotovo sto imamo dosta dobrih napadaca. Kad vec ostaje, nadajmo se da ce biti bolji nego ikad. Jos uvek strepim da uprava ne rasproda Leonarda, Evertona, Djurdjevica i sve koji vrede, jer ako nas konacno izbace iz Evrope, imace dobar alibi da to urade. Ja se nadam da ce tim ostati na okupu, cak i da cemo se jos pojacati i biti bolji nego jesenas. Ako tako ostane, a Marko uspe da motivise igrace kada nas izbace iz Evrope, mozemo da ocekujemo odlican Partizan.
sgsgs
jel objavio na instagram ?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.