Почетна / Фудбал / Партизан

Марко Николић: Партизану приоритет у односу на Звезду

Партизан у Копар, Црвена звезда у Декане! Долазак другопласираног на припреме у Словенију условио је селидбу лидера, староседеоца на помоћном терену стадиона „Бонифика”, у суседство, у експедицији српског вицепрвака се надају – бенигни догађај у „дежели” као увертира у пролећну ротацију места и на суперлигашкој табели!
ФОТО: В. Влајић

Специјално за Журнал из Порторожа: ВЛАДИСЛАВ ВЛАЈИЋ

Фудбалери Парног ваљка, после деветочасовног путовања, јуче око 17 сати стигли су у Порторож и задужили кључеве соба у луксузном „Гранду”, хотелу са пет звездица.

Дочекао их је шеф струке Марко Николић, раније пристигао у Словенију, сведок Партизановог „терања” вечитог ривала са игралишта у Копру:

- Да, били смо јутрос у инспекцији терена и срели смо Звездине људе на тренингу. Имали су несрећу да их задеси невероватно лоше време, јак ветар је дувао данима, практично – нису ни радили. Оно што јесу – било је на вештачкој подлози. Не видим разлог да се ми због тога нарочито радујемо њиховом проблему, морамо да гледамо себе, изгледа да ћемо да имамо среће – најављују да ће ветар да стане и да нас очекује лепих седам дана.

Потписник на све Партизанове јесење успехе открива због чега ће искључиви „господари” Бонификиних пратећих објеката наредних седам дана бити – Саша Илић и другови.

- Терен је у коректном стању. За нас је и предвиђен, давно смо га резервисали и утаначили све термине. Могуће је да смо имали малу врсту приоритета кад је та прича у питању.

Логично питање – да ли Марку Николићу прораде емоције чим крочи на тло Словеније, будући да је са успехом, до ипак, неславног растанка, не тако давно предводио Олимпију?

- Имам у Словенији много пријатеља, неки су нас већ сачекали у хотелу, други су најавили да ће да дођу: много људи из стручног штаба Олимпије, чак и играча. Добро се осећам, често и приватно боравим у Истри, уживам...

ИНСПЕКТОР МАРКО

Ево још једног детаља због којег је Марко Николић предводник млађе тренерске гарде: у Словенију је допутовао пре свих, како би се уверио да ће Партизан да има врхунске услове за рад у Порторожу и Копру.

Шефу струке црно-белих није сметало да ноћу путује више од 700 километара до Истре, у друштву кондиционог тренера Горана Басарића, наравно – и за воланом неуморног Драгана Димитријевића Бугија.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejan
Nije mi jasno zasto se pripreme vode u 2 etape? Mogli su odmah na Kipar i da tamo odrade i ovih 7 dana iz Slovenije?! OK, mozda oni znaju nesto sto ja ne znam ali meni se cini da je svrsishodnija varijanta da se okupe u Bg-u, rade na Teleoptiku koliko treba i onda odu u jednom cugu na Kipar, pogotovo sto je u Sloveniji jako neizvesno vreme, sta sada ispada da je Zvezda maltene bacila lovu za ovaj deo u Sloveniji. APELUJEM na navijace da shvatimo da nam je SRBIJA na prvom mestu, potom ljubav prema sopstvenom klubu, a mrznju prema vecitom rivalu ja NE MOGU da razumem, mogu iz sveg srca da navijam za Partizan kada igra protiv Zvezde, navijam i da Zvezda u S.Ligi gubi bodove ali da navijam da Zvezda ispadne sto pre u Evropi e to mi je potpuno suludo, jer em sto Srbski fudbal dobija na koeficijentu, em sto nemamo dodirnih tacaka u LS ili LE do finala ;) i trece, toj istoj evropi-UEFA uzimamo preko nam potrebnu lovu! Osvestimo se i gledajmo sto je moguce vise u svoje dvoriste, POZDRAV SVIMA!
Dejan
Ranko, razumemo se, POZDRAV!!!
Ranko
Dejane, to oko priprema se i ja pitam. Uopste mi nije jasno zasto u Sloveniju, kada je vreme ovakvo? Trebalo je odmah na Kipar. Valjda oni znaju bolje od nas. Sto se medjusobne mrznje tice, to je slozena stvar. Ti rtezonujes normalno i verovatno da treba tako. Ali!?!
Алекс
Мени није јасна једна ствар...зашто се наши вечити заобилазе на припремама када су рецимо у истој земљи (Словенији, Турској, Кипру...), као и остали наши клубови...као да се плаше једни других! Уместо да утаначе бар два међусобна дуела, које би сигурно гледало и 1000 људи, можда и више, они се ломе са украјинским и азербејџанским друголигашима. Срби не могу ни међусобно да се погледају у очи, а заједно хоће на КОСОВО!
neverovatno
Koje komplekse ovaj ima...
Samo napred
Neka ima i 5:0 protiv Zvezde, kada trofej videti nece opet.
ACM
Komplekse? On u Partizanu u mečevima protiv Zvezde ima skor 3 : 0, reklo bi se da to ima neko drugi!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.