Почетна / Фудбал / Партизан

Шестица Партизана против БСК-а, Тавамба од старта, Ђурђевић распуцан (ФОТО, ВИДЕО)

Партизан је на популарној „Блатуши” одиграо први пријатељски меч током зимских припрема, славио је са убедљивих 6:1 против члана Прве лиге Србије, БСК-а из Борче
ФОТО: Н. Неговановић
Партизан – БСК Борча 6:1 (3:1)
Стрелци: 0:1 – Киковић у 8, 1:1 – Ђурђевић у 24, 2:1 – Ђурђевић у 34, 3:1 – Јевтовић у 37, 4:1 – А. Стевановић у 56, 5:1 – Божинов у 60, 6:1 – Ђ. Јовановић у 78. минуту.
Помоћни терен стадиона Партизана. Судија: Срђан Јовановић. Гледалаца: 350.
ПАРТИЗАН: Кљајић, Вулићевић, Миленковић, Ћирковић, Богосавац, Дамјановић, Јевтовић, Ђуричковић, Михајловић, Тавамба, Ђурђевић. Друго полувреме: Н. Стевановић, Радин, Милетић, Остојић, Бошњак, Марјановић, Евертон, Стевановић Ален, Јовановић (од 80` Петров), Јанковић, Божинов.
БСК БОРЧА: Шегавац, Антонијевић, Тодорић, Цветковић, Маринковић, Киковић, Јокић, Гојковић, Жерађанин, Балетић, Џугурић. Играли су још: Богдановић, Ванчаговић, Обадовић, Пађен, Фуртула, Малиџан, Мачковић, Јанковић, Аћимов, Дабић, Жмирић, Вујадиновић.

 

За црно-беле је дебитовао Леандро Тавамба, који је био у стартној постави уз другог шпица, Уроша Ђурђевића.

„Блатуша”, помоћни терен испод јужне трибине Партизановог стадиона била је прекривена снегом, али то није сметало српском вицешампиону и тренутно другопласираном тиму Супер лиге.

Није кренуло баш најбоље по црно-беле, с обзиром да су Борчани повели већ у осмом минуту голом Киковића. Али, са два брза гола један од најбољих појединаца Партизана током јесени Урош Ђурђевић донео је преокрет.

Трећи гол за домаће у смирај првог полувремена дело је Марка Јевтовића. На почетку другог полувремена погађали су још Ален Стевановић и Валери Божинов, а серију је окончао млади Ђорђе Јовановић.

У другом полувремену тренер Партизана Марко Николић је промешао карте, па су између осталог шансу добили и Лазар Ћирковић, те младићи Страхиња Бошњак и Сава Петров.

Мохамед Ел Мунир није био у комбинацији за овај меч, баш као и Бразилац Леонардо, који је посматрао саиграче.

Занимљиво, меч је посматрала и групица Гробара, њих око стотинак, који су се и загрејали уз бакљаду у једном тренутку.

Фудбалери Партизана у четвртак путују на базични део припрема у словеначки Порторож, где ће боравити до 26. јануара, а потом три дана касније иду на Кипар.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Vazno je da uprava ima podrsku navijaca???Bakljada???Koliko su im platili da navijaju??Ovi nas prave budalama!!!
0110
Mile o cemu ti molim te? Bravo za momke koji su i po izuzetno teskom vremenu bodrili tim!
Losmi pfc
Koje pare?! Sta misliš da se ne mogu kupiti 2,3 baklje e moj ti, Partizan i samo Partizann,pozz pravim Grobarima
luciano
Напишите свој коментар..lepo istrcavanje po snegu. vidi se da nikolic posao obavlja kako treba. igraci se profesionalno odnose vidi se da CE drugi deo biti kao prvi. kuda su grobari otisli I sta je sa navijacima neznam. nekada su se takmicili nadpevavanjem boljim pesama koreografijom gajili su engleski still navijanja dlanovi..I grlo a sad se takmice ko CE vise urusiti klub .ova uprava nevalja pa ona prethodna pa sve do bjekovica I zecevica koje su oterali.kada bi se osvrnuli kako zive dali imaju za hleb..dali mogu kupiti kartu za partizan.pa da se okrenu protiv uprave koja nam ne stvara bolji zivot neko nas zavkaci 30 god.
gičin ja
I TO BEZ SAŠE ILIĆA
olio
hahahahahahaha
molim lepo
Jel to sestica u grudvanju?
0110
Koga briga za komsiju, gledaj svoja posla...
olio
i onda vise nisi jer nema zutih
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.