Почетна / Фудбал / Партизан

У Хумској током јесени у просеку 5.727 гледалаца, највише на дербију

Јесенас се у Хумској, на 11 утакмица, окупило укупно 63.000 љубитеља фудбала. У просеку 5.727 по сусрету, уз напомену, Парни ваљак је био домаћин вечитог дербија против Црвене звезде (25.000)
ФОТО: Н. Неговановић

Мање гледалаца било је против Војводине (8.000), Чукаричког и Радничког (5.000), Рада и Младости (4.000), Новог Пазара и Напретка (3.000) и ОФК Бачке, Јавора и Спартака (2.000).

Прошле јесени Партизан је у Хумској гледало 4.750 фудбалофила, али је судар против комшија био на Маракани.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Broj navijaca na JNA je naglo pao posle onih dogadjaja sa majicama (vise nas je pratilo na gostovanima), uprava treba da sedne i napravi dogovor sa vodjama, ali po meni ne sa ovima koji su malte ne do juce jahali na severu! To nece biti lak posao, ali je posao uprave. Inace je svuda broj navijaca u padu, pogledajte komsiluk, njima drasticno pala poseta, mada oni stalno naduvavaju broj svojih gledalaca, nekada i na duplo! Ne znam da li se u zemlji Srbiji placa porez na prodate karte, koliki je procenat fudbalskog saveza od toga itd. itd., mislim da je to u haosu (kao i sve drugo) inace bi se onda imale i tacnije i realisticnije cifre. Obako, sve je ovo za mene potpuno pausalno...
Ma vazi
Na basketu partizanu dodje 3000 ljudi, oni napisu 4500,a na fudbalu vam dodje 800, mediji prenesu 3500 hiljade.Kada vidim kop na Jugu ni 200 ljudi u njemu nema,na Marakani kop nikada nije ispod 2500 hiljade, i to je bas kada nas nema na Severu.
pancev
U mom gradu je toliko gledalaca bilo na boksu Jos pola od toga ispred hale na jednom mecu to govori o srpskom fudbalu NE o partizanu nekada je protiv dinama iz vinkovaca stadion jna bio pun a ovo danas treba da nas natera na razmisljanje em nema kvaliteta a huligana Kao skakavaca isto je tako i Sa druge strane brda
topcidera lepsa strana
Ne razumem poentu naglašavanja da li je bio derbi sada ili će na proleće. Što ste onda pravili analizu, kamo sreće da je više takvih utakmica. Ako ste hteli da napišete da derbi diže prosek onda je bolje da ste sačekali kraj sezone pa napisali članak sa kompletnom analizom. Možda će na proleće da bude duplo više navijača, jer će se igrati play off, borba za titulu i na kraju krajeva lepše vreme od od jesenjeg.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.