Почетна / Фудбал / Партизан

Палочевић интересантан Партизану, хвали га и Ивица Илиев

Има одличну јесен и скренуо је пажњу на себе, али на томе бих се зауставио – загонетан је спортски директор црно-белих Ивица Илиев
ФОТО: В. Марковић

У Партизановом тефтеру, у одељку „потенцијална појачања”, налази се најбољи играч Војводине Александар Палочевић.

Перспективни везиста је у првом делу сезоне био ударна игла Лала и креатор доброг расположења на „Карађорђу”. То није прошло незапажено...

Палочевић је интересантан – вели Ивица Илиев, спортски директор Партизана.

И, сходно свом давно, на зеленом правоугаонику стеченом гласу – ненадмашног дриблера, вешто крије лопту:

Има одличну јесен и скренуо је пажњу на себе, али на томе бих се зауставио.

Толико од Ивице Илиева... Довољно да заголица машту овдашњих заљубљеника у најлепшу споредну ствар на свету и навијачима црно-белих створи пројекцију: Палочевић комбинује на средини терена са Леонардом, дуплим пасом избацује ривалову одбрану са Ђурђевићем, топовски шутира...

Али... За трансфер „мозга” Новосађана из Српске Атине на Топчидерско брдо требало би да се сложи више коцкица.

Под 1: Партизану, бар у овом тренутку, није запело да по сваку цену доводи везисту, поготово са обештећењем.

Под 2: Александар Палочевић има још шест месеци важећи уговор са Војводином и из Новог Сада би га радије продали богатијим клубовима из иностранства него директном конкуренту за трофеје у Србији.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sofronije
Pre nego dodje kod nas Palocevic mora u CZ kao nasu razojnu skolu. Ono sto je vazilo za Djurovskog,Milojevica,Klea,Djurdjevica,... mora da vazi i za njega. Dakle, ako se tamo dole dokaze mozda i bude nesto.
Ccc...
Uvijek ista prica – neko malo bljesne u Vojvodini i odmah je ili igrac za Partizan ili igrac za Zvezdu. Tako su se prosle godine otimali i za Ivanica, a i jedan i drugi, objektivno, najobicniji prosjek. Ivanic je makar, koliko-toliko, bio bolji. Ko se sjeca, za ovog su do prosle godine pricali da ne zna ni da trci kako treba, a kamoli sta drugo. I to u samoj Vojvodini! Ali naravno, dobar agent, i uz malu pomoc medija, ce svakog u ovoj nasoj zalosnoj ligi pretvoriti u Mesija.
007
imati vi leonarda a ACA ide u STANDARD preko LANETA ..za milion evra orevuar...
Mita Pantic
Uskoro ocekujem vest kako ga i Zvezda hoce.
BWA
Onaj Lagatonovic pojma nema.
Rade
Tebe izgleda salju sa onog ili nekog drugog foruma. Agatonovic vas je obesmislio svojom pojavom. Dominira informacijama.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.