Почетна / Фудбал / Партизан

Марко Николић: Ништа посебно, нема разлога за додатну казну

Осврнуо се по завршетку утакмице Марко Николић на искључење
ФОТО: И. Милутиновић

Није се догодило ништа посебно. Са клупе је изгледало да је судија требало да свира једанаестерац. На моју можда бурнију реакцију искључио ме је. Сматрам да нема посебних разлога за додатну казну – рекао је Николић.

Небојша Петровић, шеф стручног штаба Рада, био је кратак у оцени утакмице:

Партизан је заслужено победио, примили смо три гола из прекида.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ja
ma nista strasno samo sto si napusio sudiju i rekao mu sve zivo prostaku prepotentni
Zuk
Partizanovci pamte Ludogorec po eliminaciji od njih na dve utajmice sa istim bodovima a Zvezdasi ce ih pamtiti kako su ih rasturili u Beogradu.Vecno secanje na Ludogorec.
Labud
Kada je Partizan igrao Ludogorec je vredeo 20 ali je iste sezone vrednost skocila jer se Ludogorec plasirao u LS. Uostalom, zbog takmicenja u Evropi u posl. nekoliko godina im je vrednost rasla, ali igraci su uz male dodatke isti. Tako da ne pametuj mnogo, da ti Labud kaze, ta vrednost igraca je krajnje prozivoljna i korisnici sajta je odredjuju. Prema tome, to nije nikakav argument. Mnogo je bitniji podatak da je u Partizan kada je igrao sa Ludogorecom drzava ulozila 0 evra, a u Zvezdu preko 8 miliona.
Toliko
Kad je Zvezda igrala sa Ludogorecom, taj tim je vredeo 50 m po TM, a kada je partizan glat ispao, Ludogorec nije vredeo ni 20 miliona.
Прикажи још одговора
kosarkas
da li znaju iz partizana za sve one kradje kada su osvojili 6 titula namestenih od toleta sad im smeta kokeza doslo vreme da se te titule vrate sad se strpite 5 godina i cutite
glok
Moram da te ispravim 7 poklon titula od Toleta, i kup protiv Vojvodine,jedna od vecih sramota u istoriji fudbala.
vb
Ja kazem da je najbolje da se prekine prvenstvo i da vam daju tih 5 narednih titula. U stvari, mozda je bolje da vam daju i deset! Je li to u redu kosarkasu? Znaj samo jedno: u Evropu se nikad necete kvalifikovati; tu ste pokazali ko ste i sta ste. Uostalom, vi ste posle utakmice ofk-zvezda 2-6 izgubili pravo ZA SVA VREMENA da pricate o namestanju.
nemam pojma
Penal i sviran ofsajd Đurđeviću kad je izbio 1 na 1, a od ofsajda ni traga ni glasa, pa da se radilo o santimetrima pa da razumem, ali ovako očigledna krađa u stilu najvećih lopova koji vladaju fudbalom. KOKEZA LOPOVE!!!!!
Zaglembje Lubin
Ako ovakav partizan osvoji titulu treba fudbal gasiti u Srbiji.Ekipa kojoj da se Rad i Javor sklonili nisu, imali bi 1 pobedu.
ЗОКА
ТАКО ЈЕ МОЈ БРАТЕ ЗОЛЕ ТЕК ЋЕ ПАРНИ ВАЉАК ДА ПРОРАДИ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ
Прикажи још одговора
BOGI
Sve je vise BOGDANOVICA!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.