Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић за крај Партизановог прелазног рока

Десни бек Дукле из Прага на мети Партизана и тренера Николића
ФОТО: В. Марковић

Партизан би у финишу прелазног рока могао да ангажује и Бранислава Милошевића. Раскидом уговора са Иваном Бандаловским и одласком Миладина Стевановића у турски Кајзери позиција десног бека постала је дефицитарна и избор новог тренера је - некадашњи капитен Рада, сада члан Дукле из Прага.

Последњих десетак дана постоји кокетирање на релацији Хумска - Чешка, жеља Милошевића да обуче дрес клуба чије је прошао млађе селекције у ''класи 1988'' није спорна, али - кочница би могле да буду финансије. Управа Парног ваљка је прошле седмице била ближа ставу да не постоји потреба за доласком десног бека, очито - Мирослав Вулићевић би, ипак, могао да добије конкуренцију.

Бранислав Милошевић је прошле сезоне одиграо 24 првенствене утакмице за Дуклу, тренутно - у прва четири кола налазио се на клупи за резерве. Постоји могућност да у Партизан дође и без обештећења, као слободан играч.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Laufer
Puna podrška Marku! Nesumnjam u njegov izbor igrača,i nadam se da mu se niko od ovih nazovi stručnjaka iz uprave neće mešati,zahvaljujući njemu su 2015 uzeli titulu,taj tim je on selektirao i ostavio šest bodova prednosti u jesenjem delu,da bi ga kasnije smenili zato što nije hteo da ćuti.
Ccc...
Ista prica kao i iz Nikolicevog prvog mandata. Koga cu dovesti u klub? Igraca Rada. Pa nam je tako i jedan Kojic svojevremeno bio prvi spic, a mi se kao cudili sta je s Partizanom, kako je moguce da smo toliko losi, spominjale se i neke teorije zavjere i sta ti ja znam.
pogled sa Avale
..........Partizan kupuje igrace, deluje neselektivno, posto ima samo prvenstvo koje ne mozemo osvojiti, trebalo bi takmicarsku ekipu smanjiti na 22.igraca i ako zatreba igraca, uzeti nekoliko klinaca iz skole. Klub kupio golmana, sada ima cetiri golmana a prosle su kvalifikacije, dovoljna su dvojica golmana. Milosevic je dobar igrac ali nije evropski bek, pesperkivniji je N. Jankovic iz Cuke, .......dovoljno je po osam odbranbenih i veznih igraca plus cetiri spica do zimske pauze............
Мајор Гашпар
Многима ће бити "захваљено на сарадњи".
teleopticar
a gde je Aksentijevic? mislim da ima mesta u ekipi..
AcA
A sto Nikolic ne dovede igrace? Posle ce kukati kako je kasno dosao i Tomic mu sve upropastio. Ovako ima alibi da neuradi nista. Ceka zimu, pa da pravi tim. Jos sada prodao titulu. Zato je i trazio 3 godine ugovora da se dobro namuze, posto mu se usladilo ono placanje od strane Partiznaa dok nije nasao posao.
Branko
Eto Cascais, pojavio si se na Partizanovoj vesti i odmah zemljotres u Italiji. Nemoj vise, ako Boga znas, jer ko zna sta ce sve zemlju da strefi, ako se opet javis. Drzi se ti zvezdane, tvoje omiljene uprave i tvojih omiljenih pojacanja.
FkpCascais
A ko misliš da dovodi sve ove bivše radovce nego on?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.