Почетна / Фудбал / Партизан

Драган Ђурић: Срамота је да Вулетић дође у тренерци, а још је професор!

Власнику Зекстре Драгану Ђурићу засметао је стајлинг др Владимира Вулетића, који је на Скупштину Партизана дошао у тренерци
ФОТО: Н. Неговановић

Срамота да човек дође у тренерци! Једини он да не поштује скупштину. Професор! – љутито је рекао Драган Ђурић.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Војна хунта
Да нормалан човек не верује својим очима и ушима шта се дешава. Драган Ђурић о чијим "приватизацијама" је Европска Комисија јасно рекла да су криминалне довикује људима којима није достојан име да изговори: срам те било! Каква су то времена дошла? Па она о којима је Андрић писао: "Дођу тако времена кад паметан заћути, будала проговори а фукара се обогати". Ђурић је баш то задње двоје из Андрићеве реченице.      
Teodor
Ljudi, ovo je takvo zamesateljstvo, NIKOME OD NJIH NE VERUJEM. To je borba za vlast i pare i pitanje je samo, koliko ce ko od njih, obecanjem privilegija clanovima skupstine, a i svojim vezama u medijima, uspeti da pridobije glasaca i samu javnost. Ne verujem ni da je Djura veci lopov od ostalih koji mu sada skidaju skalp. NE VERUJMO SVEMU STO CUJEMO I PROCITAMO. Najbolje bi bilo da SVI CURKOVICI, BJEKOVICI, ZECEVICI, VUKADINOVICI I OSTALI "SPASIOCI" (CITAJ LOPOVI), KOJI MISLE DA "POLAZU PRAVO" NA PARTIZAN VISE OD NAS NAVIJACA, zauvek napuste klub. Pa, HAJDE da probamo Murtu umesto Kurte. Ovako nam se Kurte i dalje samo menjaju i bore za svoje mesto u lozi, u stvari za svoje privilegije i provizije. Zeku i Bjeku smo oterali, a sada, treba da imamo kratko pamcenje, pa da ih podrzimo kao spasioce. OTVORITE OCI GROBARI! CITAJTE VESTI I SRCEM ALI I RAZUMOM!
Hahahahaha
Koji ste vi papani, vredjate coveka zbog kilaze... BEDNO!!! A njegovo je pravo da dodje u cemu hoce, negde ne postoji pravilnik da MORA U ODELU!!!
josif
Nebih da komentarisem desavanja u Partizanu jer me nezanimaju.Zvezdas sam ali bih ipak postavio pitanje!Stace Zika Andjelkovic u skupstini Partizana.Mislim ja ga nebih pustio da udje.Pozz.MKD
Gagacrnobeli
Potreban je treći kandidat. Ne zbog toga što Ćurković ili Bjeković nisu dobri, već što su okruženi u većini slučajeva smutljivim i bahatim političarima koji ranije nisu znali ni tri igrača iz Partizana. Za ovaj klub ih vezuje mogućnost zarade i lopužanja. Vazura, Ilijav su mi donekle ulivali nadu, dok nisu otkrili da Vazura ima pčatu skoro kao Jorgovanka. To nije ljubav prema klubu,već prema novcu. Samo treći kandidat koji će uz sebe imati poštene ljude koji će sve podrediti interesima kluba. Kako bih voleo upravu bez Političara, bez Djurića i Jovića. Veljića Vazura ili Nedića: Svi napolje i za predsednika sa PRAVIM partizanovcima. Ne trebaju ni Savo, ni Krstajić ni Nadj ni Ilijav. Skupština što pre sa Čovekom koji će odabrati ono najbolje što partizan ima . A Partizan to ima.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.