Почетна / Фудбал / Партизан

ЦРНО-БЕЛИ "ОТЕЛИ" ШТОПЕРА: Ништа од Звезде, Партизан доводи Седлара!

Вечити ривали морају да освеже последњу линију тима у зимском прелазном року, а жеља оба тима је дефанзивац Металца Александар Седлар. Према најновијим информацијама штопер тима из Горњег Милановца близу је трансфера у Партизан, иако је Звезда показала интересовање.
ФОТО: М. Јелисавчић Пико

Прво појачање Парног ваљка у зимском прелазном року могао би да нађе управо у Горњем Милановцу. Штопер Александар Седлар налази се на прагу селидбе у Хумску.

- Посао је близу реализације и питање је дана када ће се Седлар преселити у Партизан - потврдио је синоћ Драгољуб Вукадиновић, први човек Металца.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GORAN
Golmana ni ne komentarisem, to se podrazumeva. Koliko znam Stojkovic je slobodan, to sam negde procitao,mada nasoj stampi ne treba verovati.
popaj
cestitam grobarima prvo pa musko!!samo cini mi se da je ovaj igrac bio za zvezdu vec bi bio na marakani,,,
pera
Ha, ha uplašili se grobari da će Božović dovesti neku zver pa mu spinuju da dovede Sedlara. Ne pričam o igraču svaka njemu čast ali igrači nikad ne postavljaju pitanje Zvezda ili Partizan. Zna se gde se pravi ime iako je Tole i buljumenta pokušala svašta da uništi Zvezdu zadnjih 5-6 sezona otkad imaju totalnu vlast u FSS. Svima je jasno da kada u Zvezdi dobro igraš oči klubova koji bi te doveli drugačije gledaju na igrača jer se radi o igraču svetskog šampiona. Druga je stvar što je politika poslednjih sezona dozvolila da razni mešetare po Zvezdi. Moj savet momku je ako ima obe ponude na sto da odabere srcem. Ovo što neki ovde pišu je smešno. Uporedjuju žabe i babe.
78
Bolje da pokusaju dovesti onog Brandaa iz Portugala i Ivanova. Golmani da budu Borjan i jos jedan. Sredina onaj lik iz Svajcarske i dva napadaca pride.
SanDžo
Miloš Tintor iz Novog Pazara covek visok 2,03 solidno brz,odličan u skoku,neretko zna i postici gol,prava zver ispred gola... uz to sigurno da nije skup,mozda i slobodan u izboru nove sredine...
3333
Jedan od boljih stopera u ligi,igrao je na poziciji zadnjeg veznog,a poslednje dve-tri godine igra stopera.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.