Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан пронашао замену за Милана Лукача!

– Лукачу желим срећу, много му хвала за све што је дао Партизану – истакао је Зоран Милинковић.

Милан Лукач је отишао у Турску (Акхисар Беледијеспор), првом тиму је прикључен Јован Трнић?

- Одлука сјајног човека и тренера Радише Илића, ради посао одлично... Трнић је још једно дете из наше школе, врло талентован голман, уз Живка Живковића и Филипа Кљајића ће се врло лепо развијати... Лукачу желим срећу, много му хвала за све што је дао Партизану – истакао је Зоран Милинковић.

Јован Трнић је рођен 3. децембра 1996. године, прошле сезоне је био резервни чувар мреже у српсколигашу Телеоптику.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirko Topalovic
"Јован Трнић је рођен 3. децембра 1996. године, прошле сезоне је био резервни чувар мреже у српсколигашу Телеоптику." Auu pa sta rade ovi iz trece lige dovode golmana,pa jos treceligasa!Bolje onda da su vratili onog Asprogenisa ili nekog od brace Bozovic.Kljajic,Trnic,kakvi krs golmani bolji je bio Radisa Ilic kad je dolazio iz Borca u poznim igrackim godinama nego ova dvojica.
Ja
Omg rezervni cuvar mreze u trecerazrednom Teleoptiku da bude prekomandovan u elitni klub?Ma more napolje iz kluba svi!!!!
SalE
On mora da brani makar u Teleoptiku a nek trenira sa Partizanom!!!
Karlo Veliki
Ovo je sesti igrac iz podmlatka koji je prikljucen prvom timu. Svi su oni dobri ali sem Glavcica niko nije za nivo FKP kakvog zelimo.
@a-ha
Ocito ne pratis zbivanja u prelaznom roku a i ranije. Sasa Lukic je po meni veci potencijal od Danila Pantica i to sam pre pola godine iznosio na Sportalu.rs... Ovih dana je grupa 20-godisnjaka potpisala za FKP, sto znaci da nemaju izrazit potencijal cim nisu prikljuceni prvom timu pre 18. godine....
a-ha
Sasa Lukic nije nivo za Partizan? svasta... inace nijedno dete i ne moze da udje u prvi tim kao formiran igrac, nego taj nivo treba da dostigne kroz trening i igre u seniorskoj konkurenciji, a to je vec posao struke kao i igra koju prvi tim treba da prikaze!
djordje
dobar izbor.. mlad golman i talenat, zalog za buducnost... i neka uci dete uz ovu dvojicu pa kad bude zreo pustiti ga da brani za 2-3 god..
djordje
mislim da gresis... decko nece braniti pa nece... ali moze dosta da napreduje uz rad u prvom timu.. i jos nesto ,decko je redovno branio u omladinskoj ligi srbije u svom godistu, a to sto je rezerva bio u teleoptiku nista ne mora da znaci...
Shone
Da je talentovan ne bi bio REZERVISTA u Teleoptiku koji je propao skroz.Takvi nam ne trebaju u klubu,da je doveo nekog igraca iz Vozdovca lakse bih podneo nego da dovodi igrace iz kluba koji se takmici u TRECOJ LIGI!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.