Почетна / Фудбал / Партизан

Богићевић: Моја последња утакмица! Милинковић: Остали непоражени

Шеф стручног штаба Чачана Богић Богићевић, уз честитке Партизану на освојеној титули, саопштио је да је ово био његов последњи меч на клупи матичног клуба.
ФОТО: М. Јелисавчић

Знали смо шта нас очекује у дуелу са Партизаном, али заиста морам да честитам играчима на нерешеном резултату вредном и победе и опстанка у лиги. Показао је Борац да заслужује место у елитном рангу. Били смо на ивици пораза, јер је Партизан код резултатске предности 2:1 био близу трећем поготку. На срећу то се није догодило, а наставак сусрета протекао је онако како смо и желели, на крају и заслужили после вести које смо чули из Крушевца. Дефинитивно ово је моја последња утакмица на клупи Борца - истакао је Богићевић.

Тренер Партизана Зоран Милинковић искористио је прилику да честита Чачанима опстанак у Супер лиги, али и својим играчима који су одиграли прилично убедљивих првих 45 минута.

Допутовали смо у Чачак у комбинованом саставу. Желео сам да прилику пружим играчима са мањом минутажом, да докажу да заслужују шансу. Прво полувреме је било изузетно коректно, али је почетак другог полувремена апсолутно припао домаћину. Радује ме чињеница што смо са играчем мање успели да изједначимо и овог пролећа останемо непоражени.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mali baja
Sve govori kvota na partizan ( 3.00) sva tuga ove namestene lige izadje na videlo u evropi GNS
rip
Ovo kolo me podsetilo na tkz.Šajberovo kolo od pre tridesetak godina kada je poništio kompletno zadnje kolo radi nameštanja.Sada je isto namešteno,što se vidi iz aviona.Primer očit, Jagodina,koja šest-sedam poslednjih kola nije pobedila,a sada za 15 minuta daje tri gola,pa još dva.Borac,fol gubi sa 2:1,a onda daje zaredom dva gola,pa sudijin penal kada je sve bilo jasno.Spartak,itd. Ovaj FSS je sramota, penzioneri tukovode i Savezom i sa bezbednosti.Jednom rečju Fuj,kako bi rekli hrvati.
Deda Trajko
I Cukaricki nama da gol odigraju utakmicu zivota,osvoje kup,a ovamo izgube od Spartaka koji je strepeo za opstanak.Dalje,Frajdej najbolji strelac lige,16 golova dao,a ovamo Zvezdi ne moze/nece da da nijedan.Namestaljka cista,i ovo zadnje kolo treba ponistiti i da se igra ponovo.Ali to ce se desiti na svetog Zivka.
qm
Ovakvih momenta je potrebno vise na sportskim terenima, mislim na cin gospodinna Bogiceveca prema svom protivniku Ninkovicu (vidi sliku gospodina Jelisavcica).
Fudbalski strucnjak
Teska namestaljka,toliko je bilo providno,pitajte Zivka Zivkovica.Milinkovicu igra je cista ,,0'' idi dok je vreme,bolje dati otkaz nego da te oteraju.Jednostavno nemas kvaliteta,znanja i ne vidis da nisi za Partizan i da nemas ideju kako da unapredis igru.
Aca
Providno...i vrapci ukapirali da je namesteno!
Gravediggaz
Ocigledno je celo kolo namesteno. Jedino su ovi iz Spartaka carevi, namestali rezultate i za sebe i za druge klubove. Ko bi rekao da tako jedan mocan klub ima onako jadan sastav i jos gori stadion.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.