Почетна / Фудбал / Партизан

Милинковић опет извисио за клупу Партизана

Зоран Милинковић тренер Вождовца у понедељак увече био је виђен на клупи Партизана, али је у уторак од те клупе постао јако далеко, упркос договору Зорана Милинковића са челним људима Партизана Зораном Поповићем, Милошем Вазуром и Новаком Недићем (чланом Скупштине)

Ексклузивно: Зоран Стојадиновић

Зоран Милинковић неће бити тренер црно-белих јер је на састанку секретаријата гласањем три према два одлучено да тако не буде. Због чега је дошло до преокрета, за сад може само да се нагађа.

Може се претпоставити да су навијачи Партизана против таквог епилога, као што је било кад је Милинковић постигао договор са Драганом Ђурићем да наследи Александра Станојевића.

Сазнајемо да Партизан још није одустао од промене Марка Николића и да је један од људи који би евентуално могли да га наследе чак и Мирослав Ђукић.

Наиме, челници Партизана желели би да виде некадашњег тренера поново у Хумској, али је питање да ли је то изводљиво, с обзиром да је Ђукић одавно рекао да у српски фудбал не жели да се врати.

Коментари84
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
Treba oterati to kukavicije jaje, prethodne uprave u liku kvazi trenera Nikolica i dovesti u Partizan trenera koji zna da radi! A ovoga potonjeg, postaviti za nekog portparola kluba,ili pojacati marketing sluzbu,jel covek voli mnogo da se slika!
sasa
Naj bolje resenje bi bio Ljubinko Drulovic,covek koji forsira napadacki fudbal a ne kao DJukic koji forsira defanzivni fudbal na jedan gol....Zato je i prosao tako kako je prosao u drugim klubovima kao trener...Nista bas dobro nije uradio a mi ga ovde kao velicamo...LJUBINKO DRULOVIC je resenje...
Lav
Samo neka ide i neka povede kojica ,bilo ko da dodje nemoze biti gori od njega. A zasto to Saponjic ne bi bio starter ?? Sa njim u spicu upariti Grbica ,momak je brz dobar na lopti a i igrao je spica u pocetku karijere ,u sredini Babovic,Dzigi,Zivkovic i Vulicevic ,odbrana Volkov ,Balazic,B. Ilic,Bandalovski i Zile na golu ,znaci 4-4-2 i gazi sve redom.
Igor
Moja zamerka je ta sto igramo sa jednim spic igracem!!! E to je sramota za Partizan!!!! Kada smo tako igrali kod Plavog, zamalo smo izgubili titulu , ali tada je dosao Stanoje koji je igrao totalno ofanzivan fudbal , naravno, sa dva centarfora!!!!! Uprava je naravno kriva jer su prodali spic igrace ali Nikolic je trebao podneti ostavku ili treba da uzme napadaca iz Teleoptika!!!
ЈАША РЕСАВАЦ
Ова банда на челу Партизана је дно дна, тамо нема ни један паметан све будала до будале све их треба растерати под хитно а овог што глуми тренера и што појманема отерати ОДМАХ.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.