Почетна / Фудбал / Партизан

Петрић: Ово је тек половина пута! Павловић: Није било лепо, било је прелепо

Фудбалери Партизана победили су вечерас на гостовању екипу Келна са 1:0, у мечу трећег кола Групе Д Лиге конференција
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић честитао је вечерас играчима на победи против Келна, али је истакао да су до краја групне фазе Лиге конференција остале још три утакмице.

Они знају тачно како су данас играли, све честитке момцима на освојена три бода, али ово је тек пола пута нашег такмичења да презимимо. Имамо још три утакмице сад наредне, за седам дана поново играмо са истим противником, вероватно ће бити још теже него што је било овде. Али све честитке момцима, и они треба да се одморе и да се спреме за Вождовац у недељу”, рекао је Петрић за Арену спорт.

Фудбалери Партизана победили су вечерас на гостовању екипу Келна са 1:0, у мечу трећег кола Групе Д Лиге конференција.

Раније данас Ница је на гостовању у овој групи савладала Словацко са 1:0.

У Групи Д води Партизан са пет бодова, друга је Ница са истим учинком, Келн је трећи са бодом мање, а Словацко је на последњем месту са бодом.

Наредни меч Партизан игра за седам дана у Београду против Келна, док Ница дочекује Словацко.

Петрић је додао да не воли да оцењује издање својих играча.

Не волим ја то да оцењујем, ја сам и у претходним навратима рекао да момци само ако буду одрадили свој део посла на терену да могу да добију и противника као што је Келн”, рекао је он.

Тренер црно-белих рекао је да је ово био физички захтеван меч, против екипе која поседује брзину и снагу.

Мислим да су момци одговорили, мало ту смо имали проблема зато што нисмо имали да ротирамо неке играче, да су ту били Фејса (Љубомир) и Белић (Кристијан) можда би нешто другачије било, али све честитике момцима, али кажем нека славе вечерас, а већ у недељу је ново доказивање”, истакао је он.

Петрић је додао да је очекивао да ће Келн ризиковати у другом делу меча.

Кажем у ротацији нисмо имали два играча који нам доносе нешто друго на терену, где можемо да померимо линије мало напред, али момци који су играли су све урадили оно што је требало. Можда нисмо имали мало среће да дамо пред крај два, три гола, али боже мој ово је тек прво полувреме у односу на оно што ће нам се десити у наредне три утакмице”, рекао је Петрић.

Нападач Партизана Андрија Павловић оценио је да је екипа заслужено уписала победу у Немачкој.

Неко може да каже да то није било лепо, али ја мислим да је било прелепо, видело се неко јединство заиста. Када се погледају шансе ја мислим да смо имали четири, пет зицера на крају, они нису имали ништа конкретно, тако да сам ја заиста презадовољан и много нам значе ова три бода за тај циљ да презимимо у Европи”, истакао је Павловић.

Андрија је дуго био ван терена због повреде, а додаје да још увек није 100 одсто спреман.

Здрав сам, и даље фали мало да будем 100 одсто спреман, али сад сам пресрећан, сад сам презадовољан тако да сад могу да помогнем екипи, тако да само гурамо даље”, закључио је Павловић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bljuzgo
Zaista velika pobeda protiv treceg tima Kelna.
bljuzgo-ljizgo
A bas ste se ponadali...razocaranje, sta ces?
Da znas
Imali ste priliku u derbiju...
Прикажи још одговора
O cemu vi
Dobili rezerviste kelna

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.