Почетна / Фудбал / Партизан

Нападач Алмерије наставља да пуни Партизанову касу

Од Садика још пола милиона
ФОТО: ЕПА/Карлос Барба

У последње време једина лепа вест у Хумској стиже кад се активира бонус из Садикове клаузуле. Високи  нападач је у дуелу са мадридским Реалом одиграо 75. меч у црвено-белом дресу и тако активирао бонус по коме Шпанци морају да уплате 500.000 евра на рачун у Хумској.

Парни ваљак је за сада од продаје Умара Садика зарадио 9.500.000 евра, али тај износ ускоро ће  постати још већи кад Нигеријац промени средину. У овом тренутку је најближи преласку у Виљареал.

Клуб из Хумске је продао Садика за 5.500.000 евра, међутим, од бонуса зарадиће дупло више од обештећења продаје, за сада они износе четири милиона евра. 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Jedan od retkih ugovora koji je ispao dobar i to zahvaljujuci Sadiku.Zato su Milovanovica dali ,, na kilo ,, samo da stave sicu u dzep.Jer ko vele ko zna mozda sutra budu najureni pa daj sta das..
dramarko59
iako je bilo kritika pojedinaca zbog visine trensfera posle svih bonusa i prodaje drugom klubu ispada da vje Partizan napravio odličan posao
pogodilo se
Pa, pogodilo se. Inace su ti bonusi macka u dzaku i ja nisam neki pristalica istih...Vise volim procente.
Deki
DA! Ali dobro si rekao: "ISPADA da je napravio dobar posao"! Ispasti je moglo ovako ili onako. Ozbiljno poslovanje se ne zasniva na "ISPALO JE DOBRO" !
jadno
a, oterali ste ga , a sad daj pare, dobro je,,,,,
Debeli
Mislite Vucelicevu kasu . Samo kod nas neko moze postati predsednik sa izvrnutim dzepovima , a otici sa prepunim !
Be
Imace ona dvojica sta da trose

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.