Почетна / Фудбал / Партизан

Сјајна партија Партизана: Црно-бели разбили Словаке, гол Андрадеа на дебију (ВИДЕО)

Парни ваљак је са 3:0 победио Спартак из Трнаве у другом пријатељском мечу на припремама у Словенији
ФОТО: ФК Партизан

После пораза од Клужа (1:0) у првом пријатељском мечу на припремама у Словенији, данас је уследило далеко боље издање фудбалера Партизана у дуелу са Трнавом.

Црно-бели су убедљиво савладали Словаке са 3:0 (2:0) у Кидричеву, а стрелци за тим тренера Илије Столице били су Квинси Мениг, Александар Лутовац и новајлија Патрик Андраде који се голом на дебију представио саиграчима, навијачима и управи клуба из Хумске.

Партизан је меч почео у следећем саставу: Стевановић – Филиповић, Јевтовић, Шеховић, Урошевић – Фејса, Натхо, Андраде, Лутовац Мениг – Холендер.

У наставку меча прилику су добили голман Поповић, Саничанин, Терзић, Баждар, Петковић, Сташевић и Влаховић.

Тренер црно-белих Илија Столица на утакмици против Трнаве није могао да рачуна на нападаче Рикарда Гомеша и Марка Миловановића који су лакше повређени.

Генералну пробу пред почетак нове сезоне Партизан ће имати 2. јула у Грацу против турског Фенербахчеа, који је и потенцијални ривал црно-белих у квалификацијама за Лигу Европе.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nesa
ja neznam da gledam utakmice , jer nisam video nista sjajno u igri Partizana, nista bolje od prosle sezone a jos bolje Urosevic kapiten .
Pigeon
Nista spektakularno, ali dobro! Posebno je interesantno da uz jednu izkombinovanu, skrpljenu odbranu mi u dva meca protivnicima dozvolimo damo jednu sansu, istina kolosalnu, ali jednu! Mislim da je to i rezultat igre veznog reda, koji dobro zatvara. Fejsa miran na lopti, ali se vidi kod njega strah od duela, sto je neophodno za mesto na kome igra. Sehovic nije neko pojacanje, ali ce biti dobro da sa klupe moze da popuni vise pozicija, a slicno je sa Holenderom (svaka cast za spoljnu, ala Modric!) i Lutovac, koji mora da se vise opusta u igri i poveca samopouzdanje. On ima odlicne fizicke predispozicije. Urosevic i Filipovic cvrsti, sasvim OK! Andrade olraund, dobro se krece, mislim da ce biti to dobro. Urosevic i Filipovic cvrsti, sasvim dobro, Menig kao i uvek, nikada ne znas gde ce...Zeleo bih da pohvalim mlade koji pokazuju veliku zelju i borbenost, ali sam jos uvek mislljenja da ce bonus igrac biti najveci problem, mada za Evropu na koju treba vise da bacimo akcenat, to nije bitno.
Pigeon
A sta sam to napisao, sto se kosi sa ovim? Rekao sam da necu da komentarisem dok ne vidim sastav i nacin igre. I nisam. I?
dejavu
Ajde uporedi ovo što si sad napisao sa nekoliko prethodni. Nije te sramota bar jednom samog sebe.
Rio Bravo
Popovic?Pa sta taj deckonja jos treba da ucini, da ga sklone iz Partizana?
алекса
Увек су они "моћни" против тимова који су квалитете доњег дома наше лиге. Проблеми долазе кад налете на европску трећу лигу па у две утакмице попију 8 комада.:))))))
Krk
Pa jel su Totenhem i Roma nizerazredni klubovi?
алекса
Лига конференција је трећелигашко УЕФА такмичење. Извини али то је истина.
Прикажи још одговора
Karlo Veliki
Mlade u Partizanu koji su veceras igrali pratim 2-3 godine. Na ovoj utakmici izdvojio bih dvojicu, Petkovica i Vlahovica. Zadnjih godinu dana Petkovic je naglo dobio na visini, a rec je o ekstratalentovanom igracu kojem nedostaju snaga, cvrstina i izdrzljivost. Pored Fejse,Natka, Andradea, i Jevtovica imace sansu da se vine u neslucene visine. Veceras nije toliko pokazao, a odlikuju ga dribling i duga meka parabola. Za razliku od njega Vlahovic je izuzetno brz, cvrst i pravolinijski igrac, bez sposobnosti kontrole lopte. Tipican primer igraca koji nije obucavan u rukovanju fudbalom, vec je koriscena prirodna predispozicija brzine... Ukoliko zele da od njega dobiju vrhunskog igraca, morace da ga daju nekom strucnjaku, da ga bar 6 meseci obucava u radu sa loptom...
Pigeon
Taj Ilic nema sanse da postane igrac. Popovic i nece biti prvo resenje, ali mene jeza hvata kada ga zamislim i kao drugo. Bazdar ima tu finu nit da postane igrac, ne znam zasto je toliko opterecen sto jos nije dao gol (na ovu minutazu!?) sa 17 godina...pa bice golova, opusti se i igraj!
moma52
Slažem se i mislim da imamo dosta dobrih ,mladih igrača,ali sa njima se mora individualno mnogo raditi i pod obavezno da im se pruži šansa. Meni deluju da imaju kuraži i da se ne plaše duela. Baždar će svakako biti klasa i svi mi se dopadaju,po stavu kakav imaju u igri.Tu je i štoper Ilić,tako da ako ih neko ko zna, uzme pod svoje,možemo očekivati bar 2-3 reprezentativca.Popović po ko zna koji put pokazuje da ne zna da igra nogom,a u ovakvoj postavci gde se kreće od golmana,on će imati puno posla i plašim se da će nas skupo koštati,ta njegova neobučenost.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.