Почетна / Фудбал / Партизан

Јојић без чоколаде

Драгослав Степановић у разговору за наш лист дотакао се многих тема
ФОТО: ЕПА/Андреј Чукић

Милош Јојић није ни бледа сенка и од вас хваљеног играча. Самопоуздање је истањио, као и стрпљење навијача.

- Немци кажу да свак има две, три чоколада године, кад све што покуша претвара у успех. Јојићу су очито прошле, животне се намножиле и далеко је од некадашње форме. Опет, искусан је и главни извођач прекида, могао би да погоди саиграча или гол. 

Звиждуци с трибина додатно отежавају његов статус, негативно утичу на учинак.

- Тад све пође по злу, некако. Ноге дрхте као прут, лопта одбија као од туђих. Заборавите шта би требало да урадите, а кроз главу лете мисли: сад ће опет да ме терају у мајчину! Није лако, не... 

ЗАШТО ЛАСКАМ РИКАРДУ

Рикарда Гомеша хвалите на сва звона, а у претходна два дербија није ушао у шансу. Ласкате урока ради, или..?

- Неее... Звезду може највише да угрози, као голгетер и асистент. Размишљати неће шта је било у претходним утакмицама већ, разумљиво, што ефикасније да одради посао.

(Комплетан интервју са Драгославом Степановићем можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.