Почетна / Фудбал / Партизан

Победа Партизана „на крову“: Ни бомба не може да заустави Парни ваљак (ФОТО, ВИДЕО)

Луда увертира за последњи меч шестог кола плеј офа Супер лиге: Меч Вождовац – Партизан био је заказан за 16.30, али је због дојаве о бомби у ТЦ Стадион он померен за 20 часова и 30 минута
ФОТО: И. Веселинов и С. Сандић

У последњем колу „пашће“ одлука о шампиону Србије! Фудбалери Партизана победили су у гостима Вождовац са 3:0, у претпоследњем, шестом колу плеј-офа Супер лиге Србије.

Партизан је до вођства стигао голом Рикарда Гомеша из пенала у 29. минуту. Марко Ивезић је неопрезно стартовао и са леђа оборио Рикарда у шеснаестерцу.

Рикардо је овим голом стигао до 36. поготка у сезони, чиме је оборио рекорд Матеје Кежмана, и постао најбољи стрелац Партизана у једној сезони.

Рикардо је у 41. минуту својим другим голом на мечу дуплирао предност црно-белих. Један од дефанзиваца Вождовца је играо руком у свом казненом простору, а судија Стојановић је показао на „белу тачку”.

Рикардо је поново био хладнокрван и савладао голмана Вождовца Милоша Крунића.

Трећи гол за Партизан постигао је Игор Вујачић у 67. минуту. Милош Јојић је извео корнер, а Вујачић је био највиши у скоку и главом послао лопту у мрежу.

ЛАСИЦКАСОВИХ 95

Пре почетка битке на крову, репрезентативцу Литваније приређено лепо изненађење.

Како је постао странац са највише наступа у дресу Вождовца, Мирослав Мирковић, генерални директор, уручио му је дрес са „одговарајућом“ бројком – 95!

Везиста Партизана Бибрас Натхо је у 22. минуту због повреде мишића морао да напусти игру. Уколико се покаже да је повреда озбилљније природе, Натхо би могао да пропусти меч финала Купа против Црвене звезде.

Партизан је други на табели са 95 бодова, два мање од првопласиране Црвене звезде. Да би стигао до титуле, неопходно је да у последњем колу на свом терену победи Раднички из Ниша, а да Звезда код куће изгуби од Вождовца.

Вождовац је на петом месту са 49 поена, два мање од Радничког који је на четвртој позицији која води у квалификације за Лигу конференција. Уколико жели да се наредне сезоне бори у Европи, Вождовац ће морати у гостима да победи Звезду, и да се нада поразу Радничког од Партизана.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Zna se ko zaustavlja FKP / i kako /i to godinama unazad.
Aca
Pa kako kad im je sudija poklonio dva penala protiv vozdovca. Bruka.
Marko
Sramota srpskog fudbala da od prvog i drugog ostali zaostaju 40 bodova a FSS se duva i namesta meceve.FSS treba radikalno raspustiti i staviti sposobne ljude da pokrenu srpski fudbal..
Djura
Bomba ne Ali Zvezda da
duh(ovito)
Ni zvezda ne, ali ON-da!
Бари
Звезда шампион,дупла круна олееее!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.