Почетна / Фудбал / Партизан

Штета што играчи као Влаховић не дају мало више Партизану

Бивши тренер Партизан Марко Николић за наш лист причао и о учинку сјајног нападача у црно-белом дресу
ФОТО: Н. Неговановић

Колико бисте лакше стигли те 2017. до дупле круне да сте имали садашњег Душана Влаховића, не клинца од 17, пропуштених припрема због повреде и нерешеног статуса око новог уговора?

- За Дуцу ми је посебно драго што је израстао у узданицу Јувентуса, понекад разменимо поруке. Велико признање Ивану Томићу: увео га је рано у тим, још пре мене. На жалост, већ је имао неки статус који је сад свима јасан – договор и потпис за клуб у Италији. Једноставно, таква је била одлука – да не игра. С друге стране, на тренинзима се видело да је невероватног кова, што показује из дана у дан и тек би требало. Разговарали смо много те сезоне – изражен карактер, уз сјајне фудбалске квалитете. Репрезентација добија ослонац, штета што такви играчи не дају мало више Партизану. Рецимо, Блекију се посрећило да је у финалу купа, на опроштају, постигао гол и допринео мало више.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Najveći klub
Gledam koji igrači s bitnom ulogom u reprezentaciji Srbije imaju najveću vrednost: 1. Vlahović, 2. Sergej, 3. Milenković, 4. Kostić, 5. Mitrović, s tim da bih dodao da je kapiten Tadić jedan od naših najboljih igrača iako nije u top 5 po vrednosti. Dakle: 3 momka ponikla u Partizanu, 2 u Vojvodini i 1 u Radničkom. Onda pogledam večnu listu strelaca reprezentacije (od SFRJ do danas): 1. Mitrović (igrao u Partizanu), 2. Bobek (Partizan) 3. Galić (Partizan), 4. Marjanović (Čukarički), 5. Milošević (Partizan) i mnoge stvari mi postanu potpuno jasne. Brojke ne lažu.
Vosa Sve
Svima je nama sve jasno, cak i njenim navijacima.
nemam pojma
Hoću li dočekati da Partizan dobije upravu u stilu košarkaškog kluba, članove upravnog odbora koji će biti i finansijeri kluba. Koji neće biti u klubu zbog isisavanja novca i nekontrolisanih tokova, a sve zbog sive zone u kojoj se fudbal nalazi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.