Почетна / Фудбал / Партизан

Омеровић пожелео срећу првотимцима Партизана (ВИДЕО)

Легендарни голман црно-белих посетио клуб у ком је одиграо 444 утакмице и освојио три трофеја
ФОТО: ФК Партизан / М. Тодоровић

Омере, Омере” орило се Партизановим стадионом осамдесетих година 20. века. Сјајни голман Фахрудин Омеровић био је љубимац навијача црно-белих, а посебно остаје у сећању колико је био омиљен Миши Тумбасу.

Легендарни голман посетио је јуче клуб, срео се са руководиоцима, а играчима и тренеру Александру Станојевићу пожелео је срећу у последње две утакмице у 2021. и у трци за титулу са вечитим ривалом.

Омеровић је у Партизан је дошао 1984. и бранио је на 444 утакмице – највише у историји црно-белих. Освојио је две титуле првака државе и два Купа Југославије.

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jug-bg
Alo komšije OPET SE KAČITE,PENJETE NA NAŠEG...................................vesti?
dajte molim vas
Pozeleo srecu protiv kluba gde je gazda bivsi potrepredsednik partizana, pa ovo je stvarno smesno...Bice kao i protiv Vozdovca cirkus.
Peki
Dajte nemojte da se sprdate, ova utakmica je vec zavrsena a da nije ni pocela. To je vec zatvoreno preko Vukadinovica
Ice
Steta sto kaze vas Deki nisu na vreme zatvorili utakmicu protiv Radnika
cirkus
Sta ce im sreca u prijateljskoj utakmici?
gičin ja
IDI RADI NEŠTO (kad si RADNIK)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.