Почетна / Фудбал / Партизан

Немања Милетић: У Партизану је свака утакмица - живот

Милетић је уписао повратнички деби на јучерашњој утакмици у Лучанима на којој су црно-бели савладали Младост са 2:0
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је данас да је срећан што је поново обукао "најлепши и најбољи" дрес и истакао да ће свака наредна утакмица црно-белих значити "живот".

"Познато је колико сам био срећан када сам се вратио у Партизан, али фудбал је такав, те сам одмах на почетку задобио малу повреду бутног мишића због које нисам могао да уђем у жељену форму. Три месеца нисам играо, па се све морало надокнадити. Али, хвала Богу, ево ме поново овде, на свом повратничком дебију", рекао је Милетић за клупски сајт.

"Пресрећан сам што сам поново обукао најлепши и најбољи - Партизанов дрес", додао је он.

Милетић је уписао повратнички деби на јучерашњој утакмици у Лучанима на којој су црно-бели савладали Младост са 2:0.

У претходном колу Партизан је одиграо нерешено у "вечитом" дербију са Црвеном звездом, а Милетић је тај меч гледао с атлетске стазе.

"Далеко је теже када гледаш него када играш, јер када играш, нешто можеш и да промениш и урадиш, а овако - ништа. Били смо бољи, требало је да добијемо дерби, али нажалост, примили смо гол пред крај утакмице и уместо славља, отишли смо тужни кући", рекао је Милетић.

"За нас је то био ударац, али глава се диже и боримо се и даље. Имамо сјајан тим и свака следећа нам је најважнија", додао је он.

Црно-бели у недељу дочекују суботички Спартак у 11. колу Супер лиге Србије, а наредног четвртка Флору из Талина у другом колу Лиге конференција.

"Јак распоред, а ми морамо на свакој да идемо на победу или, као што шеф каже: 'Ова ми је живот'. Свака је у Партизану живот, посебно сад. У ростеру има играча, наравно недостаје нам и Дача (Пантић), али се боримо и не одустајемо", закључио је Милетић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.