Почетна / Фудбал / Партизан

Сума: Није истина тврдња тренера да не поштујем клуб

Фудбалер Партизана Сејдуба Сума рекао је вечерас да тренер Александар Станојевић не говори истину и да он поштује клуб, преноси Бета
ФОТО: М. Рашић

Сума је на Инсаграму објаснио да је на припреме каснио због губитка пасоша и да су о томе сви у клубу били обавештени па и тренер Станојевић, рекао је Сума на друштвеним мрежама.

Репрезентативац Гвинеје је навео и да није истина да је на меч репрезентације отпутовао повређен. Он је рекао да је већ неколико пута одбио позив селектора због повреда и да је национални савез желео да се увери у његово стање.

На мечу репрезентације је доживео повреду, али како каже није он желео да се повреди. Од тада је у немилости тренера Станојевића који је рекао да Сума није испоштовао клуб и лекарски тим.

По повратку из Гвинеје, повреда је брзо санирана, рекао је Сума, али и да тренер то није желео да прихвати, већ да се супроставио медицинском тиму.

Сума је изјавио и да се осећа јако лоше због сукоба са тренером и да не воли такве ситуације али да проблем није до њега, јер он поштује клуб и никада неће ставити себе испред Партизана.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rašo
Najveći promašaj u istoriji kluba,obzirom koliko su ga platili.Iskreno jedva čekam da mu vidim leđa.
Made in Serbia
Vratio je sve uloženo, samo kroz utakmice koje su Partizanu omogućili igranje u Evro-takmičenjima.
lazar matić
- Od početka tvrdim da je angažovanje ovog lika velika greška !
Che
Sumu treba staviti u tim i zahtevati da opravda platu. A ako to ne uspe smanjiti mu licna mesecna primanja za 30%, sve dok se fizicki i mentalno ne osposobi da bude u timu.
РЕАЛИСТА
Цитирам : ''Он је рекао да је већ неколико пута одбио позив селектора због повреда и да је национални савез желео да се увери у његово стање''. Ииии... јесу ли се само уверили како ти кажеш да су то само желели, или су те и у игру убацлили???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.