Почетна / Фудбал / Партизан

Ђорђевић тренира уз првотимце Партизана

Млади дефанзивац ради уз први тим под будним оком Александра Станојевића
ФОТО: ФК Партизан

Матеја Ђорђевић, штопер рођен 10. јануара 2003, прикључен је првом тиму црно-белих.

Дефанзивац висок 191 центиметар важи за изузетног талента, те не чуди што је Александар Станојевић одлучио да му укаже шансу.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
Pogledao sam klipove o njemu i prvi utisak je da je vec sada bolji od Svete Markovica. Borbenoscu podseca na Velibora Vasovica. Mogao bi da bude tandem sa Ostojicem na utakmicama manjeg rizika, za pocetak. Verujem da ce za godinu dana biti standardni stoper.
Pitanje
Ti si gledao Vasovića i njegovu borbenost?
hadimak
Da bi da se ugasi ovaj Partizan na par godina da se lopovi razidju. pa da se krene ispocetka sa ljudima koji zaista vole Partizan a ne sa ovima sto se kunu u Partizan a pokradaju ga vec 2 decenije.
Луциано
Добар потез да се направи континуитет Миленковић..Марковић..Павловић..Милошевић је прекинуо низ па ево сад овај момак може да настави ..шта више чека луб са појачањима у нападу
Гробар54
Дао му је,када није имао кога да другог да постави!Код,Саве је стварно напредовао,играо стално!
moma52
Bata Mirković je lansirao i dao šansu Kalabi.
Прикажи још одговора
milence
Partizan FK treba ugasiti i prekinuti finansiranje, valjda ce tad ove pijavice da napuste Partizan.Dokle god drzava daje pare ovi ca da budu tu da uzimaju i kradu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.