Почетна / Фудбал / Партизан

Синиша Саничанин прво појачање Партизана!

Штопер Војводине и репрезентативац БиХ потписао трогодишњи уговор са вицешампиона Србије
ФОТО: В. Марковић

Александар Станојевић кренуо је у ремонт Парног ваљка у трећем прелазном року од повратка у Партизан. Прва аквизиција црно-белих је Синиша Саничанин (26), дојучерашњи штопер Војводине и репрезентативац Босне и Херцеговине. Дефанзивац је потписао трогодишњи уговор са Парним ваљком.

Саничанин се помињао као новајлија Црвене звезде у случају да је пропао трансфер Александра Драговића.

Интересовање вечитих ривала најбоље говори о квалитету момка пониклог у Рудару из родног Приједора. Високи дефанзивац стиже у Хумску као прекаљени суперлигашки играч, јер је успешно носио дресове Војводине и Младости, пре тога у Републици Српској Борца из Бањалуке и Рудара.

Прилагођавање на елитне изазове неће имати, али на оне значајније, европске итекако хоће, јер је током боравка у табору Новосађана само једном играо под УЕФА окриљем, у квалификацијама за Лигу Европе, и то у поразу у Лијежу од Стандарда после продужетака 1:2.

Партизану је посао олакшао податак да је Саничанину истекао уговор са Војводином, у Хумску је стигао без обештећења.

Парни ваљак је у 190 центиметара високом дефанзивцу добио снагу у дуелима, посебно у скок игри. Предност новајлије из Војводине у односу на конкуренте за црно-бели дрес је боље служњење левом ногом.

Синиша је репрезентативац БиХ од прошле године, дебитовао је у квалификацијама за ЕП против Италије (1:1). После утакмице Саничанин је поносно изјавио да му је на игри честитао и Принц од Неретве, алудирајући на селектора Душана Бајевића.

До дреса са државним грбом дошао је претходно играјући у Рудару из Приједора. У Премијер лиги дебитовао је 14. септембра 2013. у поразу на домаћем терену од Олимпика из Сарајева.

Запажене игре пружао је у Борцу из Бањалуке. Изгледа му је била суђена западна Србија, јер је после шуровања са Борцем из Чачка, потписао за Младост из Лучана. У Војводину је прешао последњег дана прелазног рока 2017. године.

Без коментара до промоције

Синиша Саничанин љубазно се јавио на наш позив, али није желео да говори пре промоције. Наредних дана појавиће се у Хумској и позирати са дресом Партизана.

Пропустио дуел са Црном Гором

Због путовања у Београд и договарања последњих детаља око уговора са Партизаном Саничанин је пропустио пријатељски меч са Црном Гором. Чим је утаначио услове са црно-белима штопер је кренуо назад за БиХ, где ће се у кампу репрезентације придружити саиграчима.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SAMO KAŽEM
VI STE ZABORAVILI TRAJKOVIĆA A OVAJ JE DAO AUTOGOL SA zvezdom*??????????????????????????MISLITE O TOME
Kiza
Alo,bre, imate vrhunskog štopera i univerzalnog mladog odbrambenog igrača koji može da igra i levo i desno kojem samo treba dati šansu - DUŠAN LALATOVIĆ !!!
Dule
Dušan Lalatović - Odličan a biće i bolji!
Karlo Veliki@Kiza
Tačno! Dušan Lalatović je sjajan štoper, koji može i beka odigrati ako zatreba! Ali, njegova mana je što ima proskribovano prezime koje izaziva jezu i strah kod Pogrebnika. Prezime Lalatović uteruje strah u kosti Pogrebnicima zbog Nenada Lalatovića koji je šmekerski pobeđivao ovaj tim u nekrofilskoj opremi!
007
Bralić je doktor za njega a Jeličić i Stoisavljević 21 i 24 g koji se vraćaju sa pozajmica u Kabelu i radu gde su bili među majboljim biće novi odlični par centarhalfova
008
naucio 007 da je igor jelicic, bravo!
Rio Bravo
Sreca da je bez obestecenja dosao,inace ne bi.Pun pogodak sticajem srecnih okolnosti.Sad ni trebali pokusati Makarica,takodje bez obestecenja a odlican.Tako je kako je dok je uprava takva kakva je,a najgora u istoriji fk Partizan bez konkurencije.
FK RADNICKI SOMBOR
Dobar igrac i reprezentativac takav nam treba konacno jedna dobra vest, Sada nam treba Napadac i Vezni BOMBA da bude onda pokoravamo sve i Duplu krunu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.