Почетна / Фудбал / Партизан

Станојевић: Испунили смо циљ и побегли Војводини на 12 бодова, надам се киксу Звезде

Била је ово прва победа Партизана против Војводине после три узастопна пораза
ФОТО: М. Рашић

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да је задовољан игром свог тима на данашњем мечу против Војводине и додао да су црно-бели испунили циљ - да „побегну” новосадској екипи на 12 бодова и да одрже корак са Црвеном звездом.

- Много тешка утакмица, физички посебно, они су изузетно снажна екипа, брза, тако да је било тешко издржати целу утакмицу у добром ритму. Прво полувреме смо добро играли, требало је да дамо још неки гол... Угрожавали су нас су нас из прекидала, али добро смо се одбранили и могу бити задовољан - рекао је Станојевић после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су данас на свом терену екипу Војводине са 2:0, у дерби мечу 25. кола Супер лиге Србије.

Била је ово прва победа Партизана против Војводине после три узастопна пораза.

- Не размишљамо с ким какав скор имамо. Имали смо циљ да побегнемо трећепласираној екипи и да држимо корак са Звездом. То је наш главни циљ, успели смо у томе, и мислим да смо се одвојили са 12 бодова у односу на остале екипе - рекао је Станојевић.

Војводина је најбоље шансе имала у финишу меча, али се на голу црно-белих истакао Владимир Стојковић.

- То су биле те шансе прекида, мислим да нису имали ниједну шансу из пуне игре. Последњих десет минута је Стојковић био добар, какав треба да буде. Радио је оно што је његов посао. Али, генерално нисмо имали проблема, осим на крају.

Партизан је на другом месту на табели са 62 бода, односно има три бода мање од првопласиране Црвене звезде која има два меча мање.

Упитан да ли очекује да црвено-бели могу да киксну у некој од наредних утакмица, Станојевић је рекао: „Знате шта, надамо се увек”.

- Увек сам говорио - да се ми стабилизујемо, да ми будемо константни. Константни смо, стабилизовали смо се, а да ли ће они кикснути, то не зависи од нас. Природно је да се надаш - додао је Станојевић.

На питање колико је задовољан у дефанзиви, тренер Партизана је одговорио да је задовољан.

- Мислим да смо били одлично. Да ли је то то? Било је у већем делу утакмице, али морамо да држимо такав ритам свих 90 минута. Мало ми је то сметало, што нисмо издржали у том ритму све време.

Партизан у наредном колу гостује Раду.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dole
Lepo je ispuniti cilj i nadati se, ali realnost je nešto drugo! Sretno do derbija a onda tekma za unutrašnji mir i jednih i drugih znači 0:0 To je naš fudbal nasušni!
Romper
Bajbek prevara od igraca
Dex Ibk
Sanjaj
Bons
Sanjaj Stanoje.
nemam pojma
Šta rade naši kondicioni treneri i ko odlučuje o ishrani pojedinih igrača? Bajbek se katastrofalno kreće, ima vidljiv višak kilograma, ne deluje kao profesionalni fudbaler. I kod Sume se opaža usporeno kretanje, težak je i spor.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.