Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан потписао четири уговора са омладинцима

Војиновић, Младеновић, Стојев и Јевремовић потписали професионални уговор са црно-белима
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалски клуб Партизан данас је потписао четири стипендијска уговора са омладницима из школе фудбала.

Уговоре су потписали Војиновић Петар (2004 год. ), Младеновић Матеја (2005.год.), Стојев Филип (2003.год.) и Јевремовић Јанко (2004.год.)

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

prasina u oci
Samo sto ne zaigraju pored nespremnih debeljuca koje je "mr. Samrok" doveo...
Гробар54
Лепо је потписати уговор, са младим играчима,али шта после?!Партизан нема програм,или знање,како ти млади људи даље да напредују!Да би ускоро, могли бити узданица клуба!Колико има потписаних играча,које поготову,овај садашњи тренер и не мисли да убаци у тим?Али је зато,тражио неке играче,који нису могли нигде, широм Европе потписати уговоре,па их је звао у Партизан!И које је,онда лицемерје,уопште потписивати овакве играче!Читао сам изјаве Преказија,где он види неке младе играче,попут Кнежевића и других,као веома добре и талентоване играче,које треба убацивати у тим!Требало би управо Прекија,узети да брине о тим играчима!Мислим да би то било добро за клуб,као и за те младе играче!
CVETAN MAKEDONIJA
NA SVAKA TRI MESECA VAZURA I ILIEV HVALE SE DA SU POTPISALE UGOVORE SA TALENTOVANE MLADE IGRACE. TO PRAVE SAMO DA SE USMERE NEUSPEHE KLUBA U DRUGOM PRAVCU. PITEM SE GDE SU KOKIR,BOSNJAK,CERMELJ I OSTALE ZA KOI SU PRICALE BAJKE,I TO KAKO IH CELA EVROPA TRAZE. DOK JE KLUB KAKAV JE PARTIZAN NE POSTAVI NOVA UPRAVA I KLUB KOJI NEMA SPORTSKOG DIREKTORA,KAO SRO JE BIO TOMIC PARTIZAN I DALJE TONIE U BLATO,SA OVIM NESOSOBNI LUDACI KLUBA.MARS BRE IZ PARTIZANA,ZAR STE SLEPI I NE VIDITE DOJE DEREGE STE DOVELI KLUB.
Mosquito
A sad pioniri...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.