Почетна / Фудбал / Партизан

Станојевић: Било би неозбиљно да сада говоримо о плеј-офу

- Више пута сам већ истакао да је за мене најважнија садашњост, не ни прошлост ни будућност. Било би сувише неозбиљно да коментаришемо нешто а да још нисмо савладали препреке до тога, а то је утакмица са екипом Шарлроа из Белгије следеће недеље - рекао је Станојевић
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да би било сувише неозбиљно да коментарише евентуалног противника у последњој рунди квалификација за Лигу Европе до које црно-бели тек треба да стигну.

- Више пута сам већ истакао да је за мене најважнија садашњост, не ни прошлост ни будућност. Било би сувише неозбиљно да коментаришемо нешто а да још нисмо савладали препреке до тога, а то је утакмица са екипом Шарлроа из Белгије следеће недеље - рекао је Станојевић, преноси клуб.

- После Супер лиге и утакмице са екипом Златибора, то је наш главни фокус. Има времена, причаћемо - додао је он.

Фудбалери Партизана ће у плеј-офу квалификација за Лигу Европе, ако победе у трећем колу, играти против бољег из меча Аполон - Лех, одлучено је данас жребом у Ниону.

На путу до последње рунде квалификација, изабраници Александра Станојевића морају прво да елиминишу белгијски Шарлроа и ако успеју у томе на свом стадиону дочекаће кипарски или пољски клуб.

Утакмице трећег кола квалификација на програму су следећег четвртка, док ће се плеј-оф рунда играти 1. октобра.

У обе рунде играће се само једна утакмица.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Ne mogu da shvatim igru u kojoj ni kada se probije po strani ne usledi centarsut, vec ne znam ni sam sta, pokusavaju da udju sa loptom u gol nekako? Posebno sa ovakvim timovima kao sinoc, ogranicenim, svaka ubacena lopta stvara mogucnost da neko naleti na nju, da odbrambeni igrac pogresi, da je odigra rukom da je ne izbije kako treba....posto i onako ne mozemo razbiti taj bunker onda kakva je svrha vracati tu loptu opet unazad kao sto je Urosevic uradio bar 30 puta sinoc! A lako smo im uzivali loptu odmah cim krenu i tako, znaci nije nikakav rizik, vec se bespotrebno trosi vreme vracanjem lopte do poslednjih igraca i onda 3 puta od aut linije do aut linije dodavanja....pa napred do Urosevica, koji je ODMAH vrati nazad i sl. Cemu sluze krila, udarci iz daljine...
lazar matić
- Da prođemo belgijance možemo samo da sanjamo. Mi nismo loši - mi smo OČAJNI ! Tuga je gledati one neznalice. :-(
Lazo
Imenjače, u pravu si. Tuga!
Dzo istina
Gosspodine Stanojevicu da je sinoć za Partitan igrao Saša Ilić od 43 godine i bez treninga rezultat bi bio 5:0 za Partizan. E sad se ti i cela fudbalska javnost u Srbiji zapitajte zašto je to tako!
dejavu
U odnosu na "komentare" i "komentatore" nakon utakmica, poput jučerašnjih i prekjučerašnjih, ono prangijanje loncima 90tih mu dođe kao Koncert klasične muzike. Ali, u ovo doba slobodnog izražavanja na internetu, protiv toga nema leka. Tako da... najbolje je samo sačekati da taj prvi talas besmislica prođe. U stvarnosti, Partizan je apsolutno kontrolisao utakmicu i teren 118 minuta i tek pred kraj dopustio protivniku da predje centar sa više od 3 igraca. U smislu smirenosti i ponašanja nakon datog gola, razlika je očigledna. U amanet je ipak ostala, neujednačena konkurencija. Gužva "znalaca", manjak realizatora. Dovoljno je bilo da Sadik bude u svom poznatom negativnom elementu, da Suma zakaže sa svojim šutem i dobili smo jalovost koja je samo srećnim penalom prevaziđena. Realno, biće oscilacija sve do zime i dva nova špica. U Belgiji će pod pritiskom biti odbrana. I tu će morati da se vidi trenerski pečat.I to je ono što mene najviše zanima.Koliko Stanojević može da utegne ono što ima?
Cica, @Dzo istina
Sve dok ne bude discipline u ekipi, nista se nece promeniti, pojedini igraci na terenu su mu kao balerine, poput Urosevica i Markovica, kad je uso u igru u drugom poluvremenu, drugo nema nikakve discipline kod igraca, zasto su morali Stojkovic, Markovic i Matic da dobiju zute kartone, samo zbog toga sto se frajerisu, a znaju i sami da kad se skupljaju 4 zuta, automatski suspenzija na jednoj utakmici, ali sve je to prevelika sloboda kod igraca, i zato tako i igraju !!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.