Почетна / Фудбал / Партизан

Лазар Марковић: Покренула се енергија

Партизан је синоћ на свом терену победио Рад са 3:0, у утакмици седмог кола Супер лиге Србије, а црно-беле је са клупе предводио Александар Станојевић, који је почетком месеца преузео екипу од Сава Милошевића
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалер Партизана Лазар Марковић оценио је данас да се види промена од доласка новог тренера и рекао да је утакмица и победа против Рада смо први степеник до врха.

- Нисам неко ко воли да говори за медије, посебно јер знамо колико је претходни период био тежак за мене и свака прича без реакције на терену не би имала пун ефекат. Драго ми је што се покренула енергија, што сви зрело и одговорно приступамо тренинзима и најважније испуњавамо задатке. Не може много да се уради за 10 дана без комплетног тима, повређених играча, али смо заиста на прави начин приступили идејама и начину рада Станојевића - рекао је Марковић, пренео је Партизан.

Партизан је синоћ на свом терену победио Рад са 3:0, у утакмици седмог кола Супер лиге Србије, а црно-беле је са клупе предводио Александар Станојевић, који је почетком месеца преузео екипу од Сава Милошевића.

- Овде не говорим само о нама који га знамо већ од првог до последњег играча. Дуг је и тежак период испред нас, те је јучерашња утакмица само први степеник до врха. Треба стпљења и времена, али у том периоду нећемо дозволити да одемо корак назад - навео је Марковић.

Он је додао да ће на свакој позицији на терену бити на располагању тренеру и екипи.

- Драго ми је ако је (јучерашња позиција) оправдала поверење шефа и играча, али у којој год формацији играли ту сам на располагању. Сви морамо бити спремни и одговорни као тим - додао је Марковић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Kako je Savez sladak, nameste Savi -6, a onda kad su uspeli da ga oteraju, sad odjednom grese u korist novog trenera, da em ispadne da eto kao sudije grese na obe strane, em ispadne da stanoje unosi neku novu pozitivnu energiju, kao da je sa Savom nije bilo. Sve o cemu se ovde radilo je bila nezavisnost naseg kluba. Savez nas napada jer ova uprava i Savo nisu pristali da im diktiraju ko treba da igra. Ne uzimanje Pantica koji je ovako morao u Cuku i gomilu drugih povratnika kojima je Partizan trebao da sluzi kao rehabilitacija su bili znak da smo se oslobodili menadzerske diktature, ali nazalost je ovo smetalo mnogima i sabotirali su koncept. Vracen je preko noci trener koji znamo ko je i cija ce uloga sada biti da blago stavi neke igrace u prvi plan a druge , narocito strance, gurne u zaborav. Kako ste tako lako pravii Grobari napustili Savu nikad necu razumeti.
Radan
Savu je oterao Ramadani. To je valjda jasno. Videcete, ovaj Stanojevic ce do leta oterati sve strance. Vec je nedoumica sa Banjakom. Sklonjen iz tima zbog navodne povrede, kladionicarski portali pisu da ce pauzirati mesec dana zbog primicaca, a uvrsten je na spisak za Evropu. Kako to? A vidim Ostojic vracen u tim, verovatno kao nagrada sto nas je unistio protiv Novog Pazara, gde nakon vodjstva, preko njega brzo primamo dva gola. A od te utakmice je pocela smena Milosevica.
Marko
Sa sudijom i losim Radom pokrenula se energija poklonjen gol,crveni i penal...
Deki
E to je to. Najbolje objašnjenje crvenog kartona. Mogao je dati i žuti, a bilo je elemenata i za crveni. Šta god da je uradio, uradio bi ispravno, što automatski polovni daje za pravo da budu nezadovoljni a polovini da budu zadovoljni. Ovde greška nije napravljena. Grešaka je u drugim situacijama bilo na obe strane i samim tim dolazimo do najvažnijeg zaključka. Za Partizan se ne sudi tendenciozno kao za neki drugi klub. I hvala Bogu pa je tako. Idemo pošteno pa gde ko završi.
pfc
Tri u poslednje četiri godine
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.