Почетна / Фудбал / Партизан

Малбаша негирао покушај убиства

Више јавно тужилаштво покренуло истрагу против бившег играча Партизана због покушаја убиства
ФОТО: Архива Журнала

Никола Малбаша (43), бивши репрезентативац и фудбалер Партизана, негирао је на саслушању у Вишем јавном тужилаштву да је 8. јула у Земуну убодима ножем покушао да убије Игора Нешковића (47). После саслушања, тужилаштво је предложило да се осумњиченом одреди притвор о чему ће одлучивати Виши суд.

- Више јавно тужилаштво покренуло је истрагу против окривљеног Малбаше због кривичног дела убиство у покушају. Окривљени се терети да је са умишљајем покушао да убије оштећеног, у његовом возилу, када му је ножем нанео више тешких телесних повреда. У даљем току поступка, тужилаштво ће испитати оштећеног Нешковића и остале сведоке – речено је у Вишем јавном тужилаштву.

После инцидента, како се наводи у пријави, Малбаша је побегао са места догађаја. Ухапшен је после девет дана скривања. Према незваничним информацијама, те вечери када је нападнут, Нешковић, кога зову Цига, паркирао је свој аутомобил недалеко од окретница градских аутобуса 83 и 18 и чекао да Малбаша дође.

Бивши фудбалер Партизана и некадашњи репрезентативац живи на Алтини, па се, како се сумња, на различитим местима у Земуну често налазио са Нешковићем. Према истим информацијама, чим је бивши фудбалер Партизана сео у кола, почела је расправа око дугова. Малбаша је у једном тренутку изгубио контролу, извадио оштар предмет и неколико пута убо Нешковића у стомак, а потом истрчао из аутомобила. Нешковић је остао да беспомоћно лежи на месту возача. Приметио га је неко од пролазника и позвао Хитну помоћ, која га је одвезла у Ургентни центар. Нешковић је хитно оперисан и налази се ван животне опасности.

Оштећени Нешковић је, иначе, одраније познат полицији. После издржане затворске казне због крађе аутомобила, почео је да се бави продајом наркотика.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.