Почетна / Фудбал / Остале лиге

Омладинци Чукаричког осветили првотимце, разбили Партизан други пут у сезони

После победе од 7:2 у „Земунелу” у првом делу сезоне, Чукарички и други пут савладао црно-беле
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs
Чукарички – Партизан 3:1 (2:0)
Стрелци: Видосављевић у 7. из пенала и 46. и Фратровић у 19. минуту за Чукарички, а Павловић у 57. из пенала за Партизан.
Стадион: Раковице. Гледалаца: 400. Судија: Лазар Лукић (Београд). Жути картони: Фратровић (Чукарички), Балаж, Кашиковић и Ђорђевић (Партизан).
ЧУКАРИЧКИ: Мићовић, Игњатовић, Бакић, Терзић (од 90. Лончар), Ракоњац (од 78. Илић), Никчевић (од 86. Босанчић), Радојчић, Фратровић, Каменовић, Марков (од 65. Даничић), Видосављевић (од 86. Михаиловић)
ПАРТИЗАН: Бонџић, Радмановац (од 46. И. Ћорковић), Вујић, Пантазис, Балаж, Вјештица, Станојловић (од 81. Зувић), Кашиковић, Пејовић (од 55. Ђорђевић), Павловић, Јанковић (од 55. Тејић).

 

Почетни минути наговестили су победуБ, повели су у 7. минуту, у казненом простору црно-белих оборен је офанзивни Игњатовић, а са беле тачке Милутин Видосављевић је послао лопту у леви доњи угао.

После корнера и одбитка на високу лопту натрчао је Фратровић и главом је закуцао у мрежу Алексе Бонџића – 2:0.

У првом минуту наставка дупли пас са саиграчем одиграо је Милутин Видосављевић и маниром искусног мајстора повећао предност – 3:0.

Ублажио је пораз Лазар Павловић из пенала, а и уједно поставио коначан резултат, борбеног и квалитетног меча испод Кошутњачке шуме.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bax
Omladinci peti na tabeli, Teleoptik ispada u trecu ligu, ali nema veze...to su sve tatini i menadzerski vunderkindi,oko kojih se otimaju Barsa,Real.....
Pedja
Alo bre Brdjani, pa je l' vi znate da ste igrali sa najboljom skolom fudbala posle Ajaksa? 2 utakmice, 2 pobede, gol razlika 10:3. Ne mozete tako sa institucijom, nema smisla.
zak
Pa cekajte,kako sad to?Zar to nije jedna od najboljih omladinskih skola u Evropi?
Muki
To je ta najbolja škola u Evropi, neću unju da idem.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.