Почетна / Фудбал / Остале лиге

Сумња се да ће један меч у Србији бити намештен

Етичка комисија ФСВ на терену због сумње да је исход једне утакмице договорен
ФОТО: Н. Неговановић

Одлучност у борби против свих облика неправилности, а у интересу  регуларног одвијања такмичења под својим оквирима, ФС Војводине показао је формирањем Етичке комисије, чији чланови су недавно одржали седницу, док ће овог викенда први пут бити на терену.

На основу сазнања и постојања сумње да један меч има карактер утакмице са унапред договореним исходом, Етичка комисија ФСВ ће бити на лицу места, где ће предузети мере у циљу превентивног деловања, а по потреби и санкционисања актера.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

omladinac
Javor je pregazio Bezaniju kao plitak potok.Bezanija je preslab tim i ne verujem da je to namesteno.Javor je za Bezaniju Real
sumider moder
Cigani su namestili sve do sada i u narednih nekoliko godina pa nikom nista a vi zapeli za jednu.
Marko
@sumider moder Procitace tvoj komentar neko iz ekipe Vojvodine koja je igrala ono cuveno finale 2011. kada su mucenici iz revolta morali da napuste teren pre kraja meca, pa ce imati veceras nocne more. A, Tole da je umro do sada, zbog tvog komentara mislim da bi mu zemlja kosti izbacila.
Rambo
To kazu oni koji su sedam puta za redom bili prvaci u Toalet Super Ligi, gde su imali 8 filijala a klub koji je jedini mogao doci do Titule bio obespravljen, namerno mu yatvarali vodu, iskljucivali struju, otimali igrace...sve posteno! Mene bi bilo sramota da pisem ovde...
Kole
Hahahaha
Srecko
A mecevi Borac - Zarkovo i juce Javor - Bezanija??? Sram ih bilo!!!
Cacanin
Hahaha, smesan si

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.