Почетна / Фудбал / Остале лиге

Омладинска лига Србије: Звезда заустављена у Новом Саду, шанса за Партизан и Бродарац!

Омладинци Војводине, после дивовске борбе, заслужено су савладали лидера
ФОТО: М. Чабрић
Војводина – Црвена звезда 2:1 (1:0)
Стрелци: Пантелић у 45. и 53. за Војводину. Којић у 73. за Црвену звезду.
Нови Сад – ФЦ „Вујадин Бошков”. Гледалаца: 250. Судија: Никола Радаковић (Нови Сад). Жути картони :Пушкић, Јаковљевић, Куртиши (Војводина). Даничић, Којић, Сантрач, Савић (Црвена звезда).
ВОЈВОДИНА: Пушкић, Бјековић, Јаковљевић, Јеличић, Игнић, Куртиши, Мандић (од 84. Васиљев), Милијашевић (од 74. Брборић), Пантелић (од 86. Грек ), Нешковић, Владић (од 80. Радовић).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Гордић, Јанковић, Даничић (од 86. Аћимовић), Којић, Богдановић, Јокић (од 31. Н. Савић), Сантрач, Босић, Шикањић (од 86. Костић), Гаврић, М. Савић.

 

Све је у редовима Новосађана функционисало беспрекорно, од голмана Ранка Пушкића, до најбољег актера дербија Ђорђа Пантелића.

Кад се чинило да ће се на одмор отићи без голова, Михајло Нешковић је сјајно асистирао, а Пантелић, маниром расног стрелца, лобовао Гордића за ерупцију одушевљења.

Домаћи су и у другом делу наставили са атацима, да би после најлепше акције удвостручили предност.

Почео је вредни Бјековић, наставио Нешковић, а мрежу погодио расположени Пантелић.

Ни у тим тренуцима гости се нису предавали, покушавали су да постигну гол. Успело је то Марку Којићу, на 18 метара од гола натрчао је на одбијену лопту и закуцао је у горњи угао.

Семафор 26. кола Омладинске лиге Србије:
Војводина – Црвена звезда 2:1 (Пантелић 45, 53 – Којић 73)
Вождовац – Интернационал 4:4 (Караклајић 1, 44, Мрђа 40, 59 – Арнаутовић 12, Глишић 36, 87, Вучетић 77)
Недеља:
11,00: Инђија – Рад
11,00: Напредак – Партизан
11,00: Раднички – Раднички (П)
13,00: ОФК Београд – Раднички 1923
14,00: Моравац Орион – Бродарац
17,30: Спартак – Чукарички
Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
BRAVO VOJVODINO, još jednom si pokazala i pored svih odvođenja da stalno dovodiš novu još bolju mladost
Marko
Zvezda pravi greske ide u goste oslabljena a zeli prvo mesto....velika greska strucnog staba...Vojvodini ne znace ta tri boda nista dok Zvezda gubi radi svoje gluposti bodove.....
Krompkamp
Neka se ovaj rezultat ponovi i u seniorskoj konkurenciji naredne subote. Idemo Voso zgazi ih sve!
fkv klisa
pa bitno da vama skinemo skalp pa i da ispadamo iz lige, GAZI VOSO
Marko
Zvezda je odigrala bez svog najboljeg fudbalera,a u Vojvodini igraju igraci dugo zajedno,pobjeda im nista ne znaci osim da se hvale pobjedom...NE ZNAM ZASTO NEKO KOMENTARISE GLUPOSTI.VOSA SE VIDI NA KOM JE MESTU I KAKO SVE GAZI,,,GLUPOSTI...
dule zver
Odlicna utakmica,FK VOJVODINA dosta bolji tim,ponasanje strucnog staba C.Zvezde je sramotno,tokom drugog poluvremena glavni trener C.Zvezde se obraca Bjekovicu(igrac Vojvodine): "Alo magarce,sta pricas,da vredis nesto ,bio bi kod nas!" Sve ostalo je suvisno govoriti!
Marko
Jedan dan im poslo za rukom,oslabljena Zvezda mora da jednom izgubi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.