Почетна / Фудбал / Остале лиге

Омладинска лига Србије: Звезда славила са 13:0, Јовељић четири гола за полувреме

Дејан Јовељић и Милан Савић у првом полувремену постигли су седам голова
ФОТО: ФК Црвена звезда
Црвена звезда – Моравац Орион 13:0 (7:0)
Стрелци: Милан Савић у 3, 14. и 35, Јовељић у 7, 17, 19. и 42, Шикањић у 52, 32. и 78, Костић у 63, Сантрач у 80. и Аћимовић у 86. минуту.
Гледалаца: 100. Судија: Урош Ржић. Жути картони: Богдановић (Црвена звезда), Стаменковић (Моравац Орион).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Гордић (од 46. Ђурић), Јанковић, Даничић, Аћимовић, Богдановић (од 46. Н. Савић), Јокић, Сантрач, Костић, Јовељић (од 46. Шикањић), М. Савић (од 65. Маљковић), Ђорђевић.
МОРАВАЦ ОРИОН: Јаначковић (од 14. Јовановић), Ђенић, Милутиновић (од 64. Стевановић), Стаменоквић, М. Младеновић (од 49. Анђелковић), Н. Младеновић, Цакић, Ивановић, Митић, Петковић, Крстић (од 53. Тасић).

 

Савић је уписао и четири асистенције, а посебно лепа била је у 19. минуту, кад је Јовељић мајсторски лобовао голмана.

Доминација црвено-белих и у наставку, са још шест лопти у мрежи. Резервиста Шикањић је дошао до хет-трика, а тријумф екипе Милана Лешњака украсио је Сантрач, изванредним голом из слободног ударца.

Много познатих лица на трибинама, поред голмана шампионске генерације из Барија, Стевана Дике Стојановића, виђена је плејада бивших фудбалера црвено-белих: Драган Младеновић, Славољуб Ђорђевић, Бобан Бајковић...

Семафор 25. кола Омладинске лиге Србије:
Црвена звезда – Моравац Орион 13:0 (М. Савић 3, 14, 35, Јовељић 7, 17, 19, 42, Шикањић 52, 32, 78, Костић 63, Сантрач 80, Аћимовић 86)
Чукарички – Напредак 3:1 (Фратровић 10, Никчевић 47, 50 – Зрнзевић 44)
Раднички (П) – Војводина 2:1 (Ђорђевић 33, Јао 60 – Владић 43)
Рад – Вождовац 1:4 (Радосављевић 52 – Еминовић 54, Максимовић 69, Арсовић 73, Ђокић 82)
Бродарац – ОФК Београд 2:1(Бабовић 60, Галечић 85 – Павловић 73)

Интернационал – Спартак 0:3 (Лазић 38, Лучић 65. једанаестерац, Марковић 90)

Партизан – Раднички (Ниш) 2:0 (Зувић 28, Кокир 88)

Раднички 1923 – Инђија 1:2 (Божовић 68. једанаестерац – Бобар 42, Бањац 51)

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dzaba
Pa zasto onda lik trazi novog Bacu? Evo mu ga ispred nosa...
Gogi
Ne nego vi kao drugoplasirani ha,ha...Ubise te kompleksi bre daj sjasi vise sa Zvezdinih vesti ima te na svim nasim vestima...Niko nije rekao da cemo napasti pehar LS ili finale LS (mada smo taj usati pehar vec osvojili) vec grupnu fazu podrazumeva se na sta sam mislio. Dal' ce Zvezda da uspe ili ne to niko ne moze da garantuje ali kao sampion ima na to pravo i zasluzila je da igra kv za LS i pokusa da se plasira u grupnu fazu,ako uspe super,ako ne uspe ima sansu za LE na kraj krajeva nijedan nas klub nema garanciju da ce da udje u neko od ta 2 takmicenja jer ne ulaze ni neki jaci klubovi od nasih,tako da ako ne udjemo nece biti smak sveta,zivece Zvezda nevezano za to i vase grobarske frustracije ce se nastaviti usli mi u Evropu ili ne...Toliko...
Bik Koji Sedi
A vi hocete da napadnete LS!? Nek vam je sa srecom. Samo nemoj ako ne udjete,da opet bude kriv Tole,Kokeza,Mazic,Mirko Marjanovic,Tudjman,Vokri,vojni stadion...Mozda se neko seti i legendarnog stopera...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.