Почетна / Фудбал / Остале лиге

Шапчани после пораза претукли судије!

Инцидент после меча омладинаца Лозница - Мачва
ФОТО: И. Веселинов

Тежак инцидент на утакмици Колубарско-мачванске омладинске лиге у Лозници. После пораза од домаћина, играчи Мачве напали су судије, сматрајући да су криви за преокрет и њихов губитак бодова.

Лозничани су победили (4:3), иако су Шапчани три пута водили. Ништа, међутим, није наговештавало инцидент на крају, судије Мирослав Матић, Никола Чотрић и Саша Димитријевић урадили су записник са делегатом Милицом Кикановић и спремали се да пођу кућама.

Помоћници Чотрић и Димитријевић први су изашли из свлачионице, али  група играча Мачве напала их је испред просторија. Добили су више удараца, а кад је Мирослав Матић истрчао да види шта се догађа, обрушили су се и на њега.

Родитељи су покушавали да смире играче Мачве, а напад је престао тек кад су арбитри позвали полицију. Судије су у Полицијској управи дали изјаве.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 17. март. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aca
Pita li se neko kako sude? Dal su oni krivci za rezultat u Loznici koje posledice oni snose. Pa naravno dobiće da sude sledeće nedelje da kreiraju neki rezultat kako oni znaju normalno za novac a ko ih pipne u zatvor jer su zaštićeni ko beli medvedi. Nažalos ljudi ovo je Srbija!!!
Moma
Ako, ako,.....kada neće te ssudije da bije policija e onda treba da ih umlate igrači. Treniram kao konj 5 dana u nedelji i onda dođe neka potkupljena bita... od sudije i pljune na moj znoj.
....
Na hipodrom pa treniraj
Pedja
To nije nista novo. Ocigledno ih tako uce od malih nogu. U 2 utakmice protiv Zvezde nisam video toliko prljavstine zaista dugo. Neprekidno udaraju po nogama, povlace rukama sa ledja, laktaju se, psuju sudiju neprekidno, a u pauzama se oni valjaju po terenu. Svaki klub se moze sluziti time da zadrzava igru, omete protivnika, ali ovakve stvari treba ostrije da se kaznjavaju. U 2 utakmice Zvezdi povredjena 2 igraca. Povrede se desavaju, ali kad imate slucaj da je to direktna posledica udarca igraca, onda to treba kaznjavati crvenim.
borac
automatski ih izbaciti iz takmicenja,...igrace najstroze kazniti...pa sta ce raditi sa 25 god
Hulk
Vucela im dao po deset eura.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.