Почетна / Фудбал / Остале лиге

Два фудбалска клуба од пролећа играју под новим именима

Од предстојећег фудбалског пролећа два клуба са подручја Градског фудбалског савеза Смедерево и Фудбалског савеза Подунавског округа наступаће под новим именима
ФОТО: М. Рашић

Још раније, српски лигаш из Вранова Пролетер, променио је име у Пролетер Михајловац, а са новим именом играће и Михајловац 1934.

Наиме, другопласирани тим Подунавске окружне лиге ће се од пролећа уместо Михајловац 1934 звати Пролетер 1947.

У другом делу сезоне оба клуба са новим именима, наступаће у Вранову.

Српски лигаш Пролетер Михајловац своје утакмице играће суботом, док ће Пролетер 1947 на истом стадиону играти недељом.

Истовремено, према ранијем договору, све три селекције млађих категорија, пионири, кадети и омладинци, своје мечеве играће у Михајловцу.

Одлуке о променама имена клубова објављене су у гласилу ФСРЗС Фудбал број 5, на основу решења АПР-а.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
To moze samo u nasem fudbalu
Zoran
Ovo je moguće samo u Srbiji...Mihajlovac i Smederevo, zbog nameštanja, kaznjeni su prebacivanjem u dva ranga nize...onda je Smederevo "zbog visih" interesa pomilovano i broj klubova je povećan na 18. Na taj nacin su troškovi takmičenja klubovima povećani za oko 400.000,00 din. Delegat je napredovao...a glavni sudija, ni kriv ni dužan, vracen na Zonu. Cirkus je kompletan, samo satra fali...
mister no
velika sramota za smederevski fudbal ! ekipa koja je prosle sezone (mihajlovac) namestao rezultat sa smederevom , gde su dva brata predsednici jedan u smedrevu drugi u mihajlovcu , i zbog toga izbaceni dva ranga nize , sada su prakticno pomilovani i vraceni u srpsku ligu . u prevodu , svi koji imate pare dodjite u smederevsku opstinu i igrace te u kome god rangu hocete , a postenje ? postenje i cast je ionako umrlo odavno !
Advokat
Promenili ime i pib i nikom ništa se ne duguje
OFK Vrsac
"Враново је насељено место града Смедерева у Подунавском округу. Према попису из 2011. било је 2690 становника (према попису из 2002. било је 2682 становника)." Vrsac United je promenio ime u OFK Vrsac...?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.