Почетна / Фудбал / Остале лиге

Стевановић нови председник ОФК Београда, најављена сарадња са Звездом

Током Скупштине одата је почаст људима који су задужили клуб, а који су нас ове године напустили - Илији Петковићу, Божидару Миленковићу и Цветку Јовановићу
ФОТО: ofkbeograd.co.rs

Некадашњи голман ОФК Београда и репрезентативац Саша Стевановић, изабран је данас за новог председника клуба на ванредној седници Скупштине.

За њега су гласала 22 од 23 члана са правом гласа, а један је био уздржан.

- Показано је да основа за враћање ОФК Београда постоји, а то је јединство бивших играча, радне заједнице, клуба пријатеља, ветерана и новинара. Као део овог јединства добио сам задатак да их предводим до остваривања заједничког циља, а то је да ОФК Београд вратимо тамо где припада - рекао је Стевановић.

Како је навео, теорије завере, лични интереси и лоше процене довеле су наш клуб на најниже гране у својој историји.

- Док се још увек неки труде да бране ОФК Београд од Офковаца, ми смо на овој скупштини доказали јединство, као и истрајност у борби за наш клуб.ОФК Београд ће увек остати клуб са својом историјом, својим грбом, вечно популарном плаво белом бојом и химном.

Стевановић истиче да је ситуација у којој је тренутно ОФК Београд не оставља трунку слободе да одбије помоћ од клубова који тренутно финасијски и организационо боље функционишу од нас.

- Помоћ коју је понудио Звездан Терзић и Црвена Звезда, као и евентуалну сарадњу два клуба коју је поменуо, отвора могућност да наш клуб добије прву ињекцију пред почетак враћања. Схватајући озбиљност ситуације у којој се клуб тренутно налази, своје мишљење сам изнео људима који су ме подржали и навијачима. Помоћ у виду пословно-техничке сарадње требамо да прихватимо, уколико та помоћ не ремети интегритет и традицију нашег клуба.

Поред тога, нашу искрену идеју и борбу за враћање ОФК Београда тамо где припада, препознали су многи наши прослављени играчи, привредници и људи из јавног живота, они такође желе да допринесу овој идеји и борби, наводи нови председник.

- Надам се да ће идеја за повратак ОФК Београда и енергија коју ствара јединсто нас Офковаца, пробудити жељу државних органа да се и они укључе.

Наредних дана оформићу УО са људима од интегритета и жеље да нашу заједничку идеју спроведемо у дело.

- Желео бих да се захвалим свима на поверењу које су ми пружили. Покушаћу да на најбољи могући начин оправдам то поверење. Бирајући мене изабрали су транспаретност у раду, рад само у интересу ОФК Београда и борбу до крајњег циља, Офк Београд у фудбалској елити.Све мање се може чути реч господин и дама, ми смо борци да се Романтичари не одају забораву - закључио је Стевановић.

Током Скупштине одата је почаст људима који су задужили клуб, а који су нас ове године напустили - Илији Петковићу, Божидару Миленковићу и Цветку Јовановићу.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kon
Kada vam alfa-doktor udari inekciju ima da se puši.
NelleCFK
Zalosno je to na sta je spao nekada veliki OFK Beograd! da bude filijala! E moj narode, zar je to biti filijala veliki "uspeh"! Zar nije bilo prakticnije otici na dobos i raspisati tender za privatizaciju kluba, nesto poput Cukarickog!? Samo sa tenderom legalno bi se javio neki zainteresovani kupac, siguran sam u to! Ovako, postaje je te tudje sluge!
Baja tvoj
Ima ko bi se pojavio, ne brini!
milossan
jeste, tako bi trebalo... ali, ajde se pojavi na tenderu, bajo moj
Alan Brut
Cini mi se da ce u interesu srpskog sporta svi partizanovi sponzori biti preneti OFK Beogradu. Pravi se velika srpska cetvorka CZ, Vojvodina, OFK Beograd i Bezanija.
sloba romantičar
Petković se prevrće u grobu,,,,
Karaburac
Koje legende i bivse igrace predstavlja ovaj Stevanovic? On je legenda Madjarskog Djera! Ako je to tacno kao sto se prica da su mu bacene pare na sto koje je uzeo bez pardona.Onda je to bruka i sramota za Ofku. Uz pomoc navijaca je dosao na vlast!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.