Почетна / Фудбал / Остале лиге

Ушке Вучићевић поново тренер Дорћолаца, тима из Српске лиге

После Дорћолца – Дорћолац. Небојша Вучићевић је наставио јуче где је у суботње предвечерје стао Михаило Ивановић, девет година старији колега
ФОТО: М. Рашић

Некадашњи сјајни левокрилни нападач Партизана Небојша Вучићевић, мајстор дриблинга и специјалиста за центаршутеве, велики љубимац навијача црно-белих, прекинуо је тромесечну паузу.

После одласка из Смедерева, вратио се тренерском послу у клубу за који га вежу лепе успомене, обзиром да је на терену код Куле Небојша завршио богату играчку каријеру.

Почео је 2000. године да се бави предвођењем екипе крај аут-линије и то баш у новом-старом клубу где је у почетку имао улогу тренера-играча, затим само шефа струке.

Дорћолцима је лоше кренуло у првенству Српске лиге, група Београд, прва два кола, два убедљива пораза, код куће од Телеоптика 1:6 и од БСК-а у Борчи 1:5, па је одлука Михаила Ивановића да поднесе оставку разумљива и логичан редослед потеза.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goksi
U Borci su dobro i prosli.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.