Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Меси: Коначно играм у Напуљу

Барселона ће 18. марта играти на гостовању против Наполија, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона
ФОТО: EPA/Alberto Estevez

Фудбалер Барселоне Лионел Меси рекао је да једва чека да заигра на стадиону Сан Паоло и да је узбуђен због утакмице са Наполијем у Лиги шампиона.

Меси је рекао да му је бивши саиграч из репрезентације Аргентине Езекијел Лавеци причао о искуству играња у Напуљу и додао да једва чека то да искуси.

- Дуго сам желео да одем на тај стадион, али никада нисам имао прилику. Коначно, дошао је тај тренутак и једва чекам да видим како је тамо, чак иако је сада другачије. Стадион је обновљен, али су у клубу и други играчи - рекао је Меси за шпанске медије.

Барселона ће 18. марта играти на гостовању против Наполија, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

- Тамо је лепо играти. Људи су страствени и луди за фудбалом. Неки моји бивши саиграчи су играли тамо и причали о томе. Рекли су ми да људи у Напуљу живе за ово и веома сам узбуђен што ћу тамо играти - додао је Меси.

Он је упозорио саиграче да морају да одрже концентрацију током целе утакмице и рекао да тим мора избегне глупе грешке, које су Барселону коштале у прошлости.

- Наша игра мора да буде стабилна ако желимо да прођемо даље. Морамо што пре да применимо нове ствари које радимо на тренинзима. Морамо бити поузданији и не смемо да правимо глупе грешке као оне на утакмицама у Риму или против Ливерпула. Морамо да водимо рачуна о сваком детаљу, пошто је у Лиги шампиона сваки детаљ пресудан и треба да дамо све од себе како бисмо победили - рекао је Меси.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.