Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Барса обезбедила "коту 1", чудо са ВАР-ом у Прагу, Интер још у игри

Барселона победом против Дортмунда решила прву дилему у овој групи, Милионери ипак имају зицер у последњем колу
ФОТО: ЕПА/Алехандро Гарсија

Барселона је обезбедила не само пролазак у нокаут фазу Лиге шампиона, већ ће то учинити са првог места.

Тим који има у свом саставу Суареза, Месија и Гризмана и не би требало да брине да ли ће бти међу 16 најбољих у Европи. А голове су управо постизали ови играчи, тим редом. Погодак за Милионере дело је Санча, 13 минута пред крај, кад је све већ било решено.

Интер је тешком муком обезбедио европско пролеће. Славио је италијански тим у фантастичној атмосфери у Прагу против Славије, у веома чудном мечу.

Наиме, водили су гости из Милана са 1:0, потом је Лукаку постигао погодак, који је био чист. Међутим, у претходној акцији домаћи су тражили једанаестерац.

После одгледаног снимка судија је утврдио да су играчи Славије били у праву, те је морао да поништи гол Лукакуа, и да додели пенал домаћима, који су том приликом уместо 0:2 стигли до 1:1!

Ипак, за тријумф Интера побринуо се Лукаку, други гол на мечу из 81. минут није му поништен. Интер сад чак може и до осмине финала, али је Дортмунд у бољој позицији, потребна му је победа против Славије на домаћем терену у последњој рунди...

Семафор петог кола Ф групе Лиге шампиона:
Барселона – Дортмунд 3:1 (Суарез 29, Меси 33, Гризман 67 - Санчо 77)
Славија (П) – Интер 1:3 (Сучек 37. једанаестерац - Мартинез 19, 88, Лукаку 81)
Табела: Барселона 11 бодова, Дортмунд и Интер по 7, Славија Праг 2.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.