Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Алисон: Како сам две године узастопно срушио Барселону…

Ливерпул у финалу 1. јуна у Мадриду чека Ајакс или Тотенхем, који вечерас играју реванш у Амстердаму
ФОТО: EPA/PETER POWELL

Голман фудбалера Ливерпула Алисон Бекер каже да делује све као сан због другог великог преокрета против Барселоне, након што је и прошле године урадио исто са Ромом.

Бразилски чувар мреже је у две сезоне Лиге шампиона био део тимова који су задали два јака ударца Каталонцима, прво је у четвртфиналу Рома на Олимпику прошла због гола у гостима (3:0, 1:4), пре него што је сад Ливерпул учинио сличну ствар (4:0, 0:3).

- Осећај је невероватан, „вау“ какав меч и наша партија. Већ сам чинио то са Ромом, избацио сам Барселону прошле године… Срећан сам што могу да помогнем саиграчима. Све је ово као сан, следећи циљ је трофеј Лиге шампиона - рекао је Алисон за Скај.

Према његовим речима, екипа са Енфилда веровала је да ће надокнадити разлику.

- Напорно смо радили за овакав дуел против Барселоне. У првом мечу пропустили смо много шанси, али могло је да буде и 4:0… Ипак, и поред великог заостатка веровали смо. Била је ноћ за памћење.

Ливерпул у финалу 1. јуна у Мадриду чека Ајакс или Тотенхем, који вечерас играју реванш у Амстердаму.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.