Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Тадићева и Ајаксова лекција Јувентусу (ВИДЕО)

Барселона головима Месија лако до победе над Манчестер Јунајтедом, Матић на клупи
ФОТО: Бета/АП

Ајакс ниже скалпове, после Реаловог ту је и Јувентусов. Ајакс је тим, Ајакс су Тадић, Зијех, Нерес, Онана... А, Јувентус је Роналдо - и само то.

Португалац је постигао последњих пет голова Старе даме у Лиги шампиона.

Oвде можете погледати голове са меча Јувентус - Ајакс (1:2).

Копљаници су губили у Амстердаму у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, губили су и у Торину после гола Роналда у 28. минуту, али су играли - и то како. Низали су се напади, шансе, промашивао је Зијех, погађао, али из офсајда, ни Нерес није био бољи, али и нису морали нападачи овај пут да се истакну.

Ни Душан Тадић није блистао, али се на правом месту прво после рикошета нашао ван де Бек, а у другом полувремену је после корнера између два играча Јувентуса на петерцу најбољи у скоку био де Лигт и матирао главом Шчеснија, који је непосредно пре тога одбранио два зицера. И до краја је Ајакс био бољи, једино је у финишу остала сумња око могућег пенала за Јувентус после играња руком Блинда, али је судија Турпана, који се наслушао ВАР-а, одлучио да једанаестерца нема.

Oвде можете погледати голове са меча Барселона - Манчестер Јунајтед (3:0).

Барселона је лако "одрадила" Манчестер Јунајтед, на чијој је клупи до краја остао опорављени Немања Матић.

Прво је на старту Каталонцима уз помоћ ВАР-а поништен пенал, то као да је наљутило Месија који је са два брза гола наговестио исход окршаја. Тачку на и у другом полувремену ставио је Коутињо.

Семафор четвртфинала Лиге шампиона:

Уторак:

Јувентус (Италија) – Ајакс (Холандија) 1:2 (Роналдо 28 - ван де Бек 34, де Лигт 67), први меч 1:1

Барселона (Шпанија) – Манчестер Јунајтед (Енглеска) 3:0 (Меси 16, 20, Коутињо 61), први меч 1:0

Среда:

Манчестер Сити (Енглеска) – Тотенхем (Енглеска) 4:3, први меч 0:1

Порто (Португалија)  – Ливерпул (Енглеска) 1:4, први меч 0:2

Парови полуфинала Лиге шампиона:

Тотенхем – Ајакс

Барселона – Ливерпул

Напомена: Полуфинале се игра 30/1. и 7/8. маја, финале 1. јуна на стадиону Ванда Метрополитано у Мадриду.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Sramota ogromna za Juventus zaista. Izbacite Atletiko iz Madrida,a vas eliminise Ajaks i to posle vaseg vodjstva! Posle gola Ronalda,Juve nije postojao na terenu, sve do one situacije iz finisa,koja je licila na penal. Bezidejna i anemicna igra domacina,kao da nije u pitanju borba za polufinale,nego letnja pripremna utakmica! Ronaldo posle datog gola,cista nula,Dybala isto,Bernardeski takodje,defanziva je smesna,u smislu,kako lako ispada posle Ajaksovih pasova, Juventus ima problem psiholoske prirode vec dugi niz sezona,a to je situacija,kada dobijenu utakmicu sokantno i neocekivano izgube. S ovim sastavom,morali su svakog suparnika da razbiju bar s 3 razlike,a ne da to bude incident tokom cele sezone. Juve uglavnom,cini mi se,ne oseca veliku prednost u odnosu na suparnike,zbog Ronalda u timu.
Mirko
Koji Juventus, pojma nemaju, koga oni da razbiju, pa ni u Italiji punoj nameštaljki, nikog ne napune , sve minimalno i predvidljivo!
vagrant
Auuuu, koje rasturanje Juventusa. Nisu znali gde je levo a gde desno. Svaka cast Ajaksovi momci!
007
Doco i ajaxovci velemajstori po igri najbolji tim sveta trenutno to je onaj ajax 70tih i sredine 90tih al su oni igrali duze zajedno i steta sto prodaju igrace sa 20 nisu holandjani siromasi naprotiv al onda i duca treba da ide jer je on uz mesija trenutno najbolji igrac sveta a ako osvoji ls dobice zlatnu loptu i postati nas najbolji igrac svih vremena
Joco
Ovo je opet bio čas fudbala. Da je bilo 5:1 ne bi bilo nezasluženo. Kllektivna dominacija u nekim momentima i previše. I da poruka i našim trenerima da igrač sa 21,22,23 godine treba da igra a ne da je perspektiva koja obećava i uzput se izgubi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.