Почетна / Фудбал / Лига шампиона

ВАР је срамота поручује председник Атлетика: Пре ВАР технологије имали смо проблем, сад имамо два

Лист Ас пресноси да је 70- годишњи председник Атлетика коментарисао ВАР и пре утакмице у којој је његовом клубу поништен погодак
ФОТО: Бета/АП

Председник Атлетико Мадрида Енрике Серезо изјавио је да је ВАР технологија срамота за фудбал након што је против Јувентуса поништен гол Алвару Морати у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.

Серезо је напустио ложу на стадиону "Ванда Метрополитно" чим је Морати поништен гол путем ВАР технологије и одлуке судија да је нападач Атлетика претходно фаулирао дефанзивца Јувентуса Ђорђа Кијелинија.

Серезо је напсутио ложу после поништавања гола. Повремено је излазио и коментарисао ВАР. Голове је гледао на ТВ. Био је бесан. Говорио је „Ово је срамота“, наводи ТВ Мувистар.

Лист Ас пресноси да је 70- годишњи председник Атлетика коментарисао ВАР и пре утакмице у којој је његовом клубу поништен погодак.

„Пре ВАР технологије, имали смо проблем. Сад имамо два“, преноси „Ас“ његову изјаву.

„Јорганџије“ су упрскос поништеном голу победиле „Стару даму“ 2:0. Реванш се игра 12. марта у Торину.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Posle ponistenog penala i gola, najbolje da im poniste jos jedan gol. Da li Atletiko treba da da 5 golova da bi im bar jedan priznali? Sramota je igra Juventusa koji nije licio ni na sta. Po sastavu, po ulozenom, mislio sam da ce ih oduvati lagano, a ovamo im je Atletiko odrzao lekciju.
Objektivni Lala
VAR je Zakon! I treba ga poštovati...
straja
Dete je rodjeno VALJA GA LJULJATI.... Za pocetak mislim da bi trebalo da se vodi STALNA I VERODOSTOJNA EVIDENCIJA u vezi VAR-a...Po sudijama,po klubovima.po domacinstvu,po trenutnom rezultatu...i onda ce da se vidi da li se radi o DVA(covek iz Atletika) problema ili o "stotinu"....Fudbal ovim uvodjenjem NIJE UMRO(igrace se na mnogim terenima gde ga nikad nece ni da bude) ali se ZAGLIBIO u tendencije koje vladaju celim svetom ZASTITA MOCNIH I NJIHOVIH MUCKANJA...naravno ne samo u fudbalu nego u ZIVOTU!!!!
ne sprdaj se molim te
Pa bas sa tih terena potice ceo fudbal. Koren fudbala ce biti izlozen prevarama, namestaljkama, podsmehu... Sudije potpuno gube autoritet, sudijska delatnost gubi na smislu, kvalitetu, poštovanju... Sinoc je Otamendi odbranio gol rukom na 3 metra od arbitra, a ovaj isprepadani nesrecnik je otisao da gleda VAR! Daj bre!
Pigeon
Ne znam zasto bi VAR bio sramota!? Onako bi bio priznat neregularan gol jer je bio evidentan faul. A da ne pricam da je i drugi gol bio posle faula, samo sto sudija nije hteo da gleda VAR. Po, meni to je manjkavost kod VAR-a, jer ne moze sudija da se krije i stiti svoju odluku tako sto ne zeli da pogleda VAR...mora da ispostuje regularnost (slicno se desilo nasoj reprezentaciji protiv Svajcarske na SP, kod omog superpenala nad Mitrovicem). Samo se neposteni i slabi boje VAR-a, t.j nisu za regularost, vec vise vole da love u mutnom. A VAR ima svojih nedostataka, ali vremenom ce se sve to dovesti u red. Glavno je da se sa tim pocelo.
dada
Svaka rijec na mjestu sa ovim varom fudbal umro

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.