Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Роналдо: Јунајтед није урадио ништа да победи у Торину

Јунајтед је синоћ у Торину после преокрета победио Јувентус са 2:1, головима у завршници утакмице, из прекида. Роналдо је у 65. минуту постигао леп гол из волеја, изједначио је Хуан Мата у 86. минуту из слободног ударца, а енглески тим победио је аутоголом Леонарда Бонућија у 90. минуту
ФОТО: БЕТА/АП
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо рекао је да његова екипа није искористила бројне шансе у утакмици против Манчестер јунајтеда који, како је оценио,“није урадио ништа да победи“.
 
Јунајтед је синоћ у Торину после преокрета победио Јувентус са 2:1, головима у завршници утакмице, из прекида. Роналдо је у 65. минуту постигао леп гол из волеја, изједначио је Хуан Мата у 86. минуту из слободног ударца, а енглески тим победио је аутоголом Леонарда Бонућија у 90. минуту.
 
Пре првог гола Роналда за Јувентус у Лиги шампиона, црно-бели су промашили неколико изгледних прилика, међу којима и када су погодили пречку и стативу.
 
- Манчестер Јунајтед није урадио ништа за победу. Не можете да причате чак ни о томе да су имали среће, пошто срећу мораш да заслужиш, а у овом случају ми смо им поклонили голове. Морамо да подигнемо главу пошто смо играли заиста добро и даље смо први у групи - рекао је Роналдо за Скај Италија.
 
Он је рекао да је Лига шампиона посебно такмичење у коме не смеш да се опустиш, пошто су изненадјења могућа.
 
- Доминирали смо 90 минута, имали смо много шанси и могли смо да решимо утакмицу три или четири пута, али смо се опустили и они су нас казнили - навео је португалски фудбалер.
 
Говорећи о свом голу, Роналдо је за Вајаспорт фудбал рекао да је тек у свлачионици видео снимак и да није знао да је постигао фантастичан погодак.
 
- Добро сам се кретао и снажно сам шутнуо. Био сам срећан због гола, али сам помало разочаран пошто нисмо победили са три или четири гола. Манчестер није урадио ништа, имали су две шансе из прекида. Знам да енглески тимови увек траже прекиде. Извући ћемо поуке - додао је Роналдо.
 
Упитан да ли Јувентус може да освоји титулу, Роналдо је рекао да је још рано о томе причати.
 
- На првом месту смо у групи, имамо добар тим, али има много до финала. Ови људи, клуб, сањају да освоје Лигу шампиона, али морамо да идемо корак по корак. Имамо добар тим, имамо доброг тренера, имамо добре навијаче – корак по корак - навео је Роналдо.
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Mene vise interesuje "sta ce da bude sa ONIM" iz dela njegove burnije karijere???!!! A u fudbalu zna se gubi ONAJ ko primi gol vise...a ne pobedjuje onaj ko da gol vise!!!
ACM
Jel ti krivo ? Tako ti i treba što si slavio gol protiv ekipe koja je napravila fudbalera od tebe !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.