Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Салах пред почетак ЛШ: Сигуран сам у ново финале

Jедан од најбољих фудбалера света Мохамед Салах упозорио је ривале у Лиги шампиона да Ливерпул има квалитет за освајање трофеја, исто као и у Премијер лиги
ФОТО: Бета/АП

Ливерпул је сјајно отворио сезону са пет тријумфа у енглеском првенству, а сада га очекује дуел са Пари Сен Жерменом на старту Ц групе Лиге шампиона, у којој су још Наполи и Црвена звезда.

"Прошле сезоне избацили смо Манчестер Сити, па Рому, која је била боља од Барселоне. То су биле невероватне утакмице... Играли смо против правих изазивача, исто ће бити и сада, али је наш циљ ново финале и сигуран сам да можемо да поново да играмо", рекао је Салах за магазин Франс фудбал.

Хитри нападач из Египта каже да славни клуб са Енфилда има велике шансе да прекине пост и коначно постане шампион Енглеске.

"Уверен сам да можемо да подигнемо оба пехара. Не желим да стављам притисак на нас, али све је могуће. Добили смо одличан жреб, ПСЖ има веома добре појединце и сјајан тим, једва чекам да изађем на терен. Биће право уживање", навео је он.

Тијаго Силва: Ливерпул и ПСЖ имају најбоље нападаче

фудбалера Пари Сен Жермена Тијаго Силва, пред дуел са Ливерпулом у Лиги шампиона, каже да та два тима имају најбоље нападаче на свету.

Бразилски штопер сматра да ниједна екипа нема квалитетније нападаче од Ливерпуловог трија Мохамед Салах - Садио Мане - Роберто Фирмино и ПСЖ-овог Килијан Мбапе - Единсон Кавани - Нејмар да Силва.

"Спремни смо, надам се да ћемо стартовати на прави начин. Све је до нас, зато смо фокусирани само на нашу игру. Биће прави спектакл, судар две најбоље нападачке екипе", рекао је Тијаго Силва.

Одбрана Парижана спремила је посебну тактику за Салаха, Манеа и Фирмина, додаје он.

"Нападачи са обе стране могу да пруже велику забаву и пажњу навијача. Ми из одбране ПСЖ-а разговарамо пуно, како да тактички да будемо на нивоу. То ће бити нека врста шоу програма", закључио је Бразилац.

Ливерпул и Пари Сен Жермен се вечерас састају на Енфилду од 21 сат, исто као и Црвена звезда и Наполи у Београду.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.