Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Никодијевић: Звездино учешће у Лиги шампиона велика промоција Београда

Председник скупштине Београда Никола Никодијевић изјавио је да је учешће Црвене звезде у Лиги шампиона велика промоција главног града која се не може измерити новцем
ФОТО: И. Веселинов

Учешће Црвене звезде у Лиги шампиона донеће велике бенифите за Београд. Лига шампиона је одлична прилика за промоцију престонице Србије. Ово је највеће клупско такмичење на планети, телевизијски преноси иду у све земље света, постоје специјалне емисије о Београду. Такве рекламе не могу се измерити новцем – рекао је Никодијевић за ТВ Прва.

Како је навео, поред тога, у Београд ће доћи велики број страних туриста, навијача Пари Сен Жермена, Наполија и Ливерпула, а традиционални долази и велики број Звездиних навијача који живе у земљама региона.

Никодијевић је подсетио да је Београд последњих година био одличан домаћин великим такмичењима у ватерполу, кошарци, одбојци, футсалу, а да неће бити проблема и за спектакл каквав је Лига шампиона.

Ове три утакмице сигурно ће проћи у најбољем реду. Сигуран сам да ће људи који дођу у Београд, понети најбоље утиске. Надам се да ће Лига шампиона још дуго да се игра у престоници Србије – закључио је Никодијевић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

veteran
Kostice, tako ste lepo predstavili Beograd,da je i francusko ministarstvo spoljnih poslova imalo posla(ubistvo francuskog navijača u prestonoci Srbije )!
Kosta
Kad je Partizan igrao dva puta LS i sedam puta LE niko ovako nesto nije ni spomenuo,kao da mi nismo predstavljali Beograd?
Kosta
a ko si ti?
Dragan Bgd
Sporo pamtite grobosi,brzo zaboravlhate,itekako su vaši mediji brujali ali uglavnom su pisali koliko ćete para da zaradite,igre su vam bile nikskve,svih tih godina du vas trpali.Meni je drago što se na taj način ne piše o Zvezdi i sve pohvale medojima.Međutim ovdecse radibo OSVSJAČU KLEMPAVOG,ZVEZDI,KOJA JE MNOGOBPUTA DOLAZILA IVDO FINALA I POLUFINALA I ČETVRT FINALA EVRO KUPOCA,TE JE S TOGA I EVROPA PIŠTUJECA BOGAMI I IGRE KOHECSADA PRUZA.Tu grobosi nema ni sujete ni preterivanha,gledajte i učite.Ponavljam,ovaj Zvezdin plasman u LŠ sam po sebi nije ništa veće nego da je neki dtugi naš klub to uradio,ovde se radi O OSVAJAČU TE AMFORE I MNOGO PUTA VISOKI DOLASCI u Evro kupovima i Evropa to ceni i poštuje.Dakle vratio se istinski velikan,to je to,ZVEZDA.
Прикажи још одговора
Mosquito
Nije to nista. Cak i Kinezi ulazu u srpsku privredu zbog ulaska CZ u Ligu sampinjona. Osetili da se ceo svet seli u Beograd. Eto sta ti je nebeski klub.
trt, trt
A partizanova dva? Jesu li i ona to bila?
Lone wolf
Jesu, obrukala su Beograd i Srbiju za sva vremena. Ponajviše zbog onog nesrećnog Francuza!
Marko
Za Zagreb jesu ali ne za Beograd.
Прикажи још одговора
Pavle Bg
Kakva je tvoja uloga u celoj priči oko Beograda? Samo ponavljate otrcane, dosadne, glupe fraze s vremena na vreme. Kakve veze imaš ti ili neko sličan tebi sa ovim što komentarišeš? Dosadni ste, odavno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.